Marcin M. Napisano 22 Listopada 2025 Share Napisano 22 Listopada 2025 Pierwsza figurka z tej firmy na mojej półce, na pewno nie ostatnia, bo wyroby bardzo dobre, póki są jeszcze w niektórych sklepach to korzystam i kupuję. Malowany akrylami, krzaczek od AK. Pasek do broni dorobiłem później. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 23 Listopada 2025 Share Napisano 23 Listopada 2025 (edytowane) Bardzo fajnie zmalowany. O flocie się słyszało.Nawet nie zagłębiałem się w temat nigdy.I widząc figurkę teraz wiem jakie mieli umundurowanie Edytowane 23 Listopada 2025 przez push-up78 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Listopada 2025 Share Napisano 28 Listopada 2025 (edytowane) Brawo za temat, natomiast jesli chodzi o jakość produktów Toro to mamy zupełnie inne doświadczenia. Rozumiem, że napis na czapce to kalkomania z zestawu. Edytowane 28 Listopada 2025 przez Gerd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Listopada 2025 Autor Share Napisano 28 Listopada 2025 47 minut temu, Gerd napisał: Brawo za temat, natomiast jesli chodzi o jakoś produktów Toro to mamy zupełnie inne doświadczenia. Rozumiem, że napis na czapce to kalkomania z zestawu. Kalkomania zestawowa, był jeszcze orzełek z blaszki, ale tuż po wycięciu przepadł. Jakość - masz na myśli odlewy? Trafiłem też na mydlane i miękkie, na szczęście z dobrym detalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Listopada 2025 Share Napisano 28 Listopada 2025 Tak, odlewy. Stosunek jakości do ceny wypada słąbo. Pomysły mają dobre i to tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 15 Grudnia 2025 Share Napisano 15 Grudnia 2025 Bardzo fajny , ale pokusił bym się o dołożenie pasa do tego mausera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2025 W dniu 15.12.2025 o 20:58, marcin70 napisał: Bardzo fajny , ale pokusił bym się o dołożenie pasa do tego mausera. Pasek dorobiony, tylko zdjęć już nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi