kozi84 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Witam, kolejny model prawie skońcozny w mojej skromnej galeri . Zdjęcia robione przy sztucznym swietle z lampa błyskową temu są troszke ciemne, ale gdy go ukoncze cykne w jasnym świetle go Przy silniku postanowiłem wykonać małą instalacje, wzorujac sie dokumentacji. dodatkowo wrzuciłem do szoferki dwie mapki.., Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Dobra robota , ładny lakier na kabinie . Taki malutki on troche jest pewnie przy reszcie twoich trucków na półce ;d . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal85 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ładny Fordzik . Fajny kolor położyłeś na kabinkę . Faktycznie przy reszcie Twoich trucków może wydawać się nieco maławy . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ooo kolejny Ford na forum Wykonanie jak najbardziej OK, koniecznie prosze o więcej fotek przy lepszym świetle. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Fordzik ładnie prezentuje się Szkoda tylko, że z boku maski silnika we wlocie powietrza nie wyciąłeś otworów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 Ciesze się , że Wam sie podoba. skończę go wstawie normalne jakies zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banshee777 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Fajny szkrab, całkiem nieźle zbudowany. Jest jednak dość... nierzeczywisty. Aby go trochę urealnić, zalecałbym ubrudzić końcówkę wydechu, zapuścić linie podziału czarną olejną, w tym także wspomniany wlot powietrza, a na koniec przetrzeć papierem ściernym bieżnik opon. To takie minimum, chociaż można by posunąć się dalej. Aha, na dachu będzie jedna trąbka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Pomaluj zaglebienia we wlotach powietrza na podszybiu. Bedzie lepiej wygladac. Pozdro!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Fajny szkrab Nie zostało nic innego jak czekać na efekt końcowy Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 No ładny taki mały Ładny lakier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Fajnie się prezentuje. A kolorek pasuje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voseba Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Jak na dokumentację silnika, którą posiadałeś to się za bardzo nie postarałeś przy swoim albo na tych zdjęciach tego nie widać? Popraw zdjęcia. Brak przewodów w ramie, czym jest spowodowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 Jak na dokumentację silnika, którą posiadałeś to się za bardzo nie postarałeś przy swoim albo na tych zdjęciach tego nie widać? Popraw zdjęcia. Brak przewodów w ramie, czym jest spowodowany? Istalacja silnika jest, może nie cała ale jest a to i tak duzo:P. A czemu nie ma na ramie to oczywiste, poprostu nie zrobiłem i nie robie tego w modelach. Nie mam tyle czasu aby sie aż tak bawić. Mod: Ponieważ temat zabrnął zbyt daleko w niewłaściwym kierunku, postanowiłem zamknąć dyskusję i oczyścić temat ze zbędnych postów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punio Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 no ladniutki maluszek i chyba zadki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts