Woit Napisano Piątek o 21:43 Autor Share Napisano Piątek o 21:43 W dniu 18.12.2025 o 11:44, kelly9mm napisał: Fajny kucyk, gratuluję! Pozdrawiam, Marcin Dziękuję. Jeszcze jakbym potrafił brudzić jak Ty to byłbym w pełni happy W dniu 18.12.2025 o 21:58, Soris napisał: Fajny model, chociaż paszczaty najbardziej mi się podoba Nie, jest też w "plastiku": (...) Dzięki. Paszczate mają swój urok, nie zaprzeczę W plastiku nie wypatrzyłem, dobrze wiedzieć 13 godzin temu, Bercik napisał: Piękne są te Twoje kuce Jest mi niezmiernie miło, że także Tobie przypadły one do gustu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Sobota o 21:03 Share Napisano Sobota o 21:03 Oj, podoba się. Zdecydowanie zachęca do budowy. Rodzinne zdjęcia też super, świetnie dobrane mundurki tworzą atrakcyjną kolekcję. Miła refleksja, że krajowy producent pozwala na budowę ładnych modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano wczoraj o 15:14 Autor Share Napisano wczoraj o 15:14 18 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Oj, podoba się. Zdecydowanie zachęca do budowy. Rodzinne zdjęcia też super, świetnie dobrane mundurki tworzą atrakcyjną kolekcję. Miła refleksja, że krajowy producent pozwala na budowę ładnych modeli Dzięki Mikołaj. Tak to mi się jakoś złożyło P.S. kolejny się już nituje... może wyjdzie mi w końcu ta diabelska umiejętność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi