Erni Napisano Wtorek o 14:43 Autor Share Napisano Wtorek o 14:43 UWAGA !!!! Jezeli wystawiacie modele z firmy TAMIYA prosimy przy odbieraniu kart powiadomic o tym osoby wydające karty , wtedy karty startowe zostana oznaczone. To nalezy do obowiązku zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano Wtorek o 19:43 Share Napisano Wtorek o 19:43 4 godziny temu, Erni napisał: UWAGA !!!! Jezeli wystawiacie modele z firmy TAMIYA prosimy przy odbieraniu kart powiadomic o tym osoby wydające karty , wtedy karty startowe zostana oznaczone. To nalezy do obowiązku zawodnika. Czemu jeśli wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 10 godzin temu, Tadeusz napisał: Czemu jeśli wiesz bo to nie Erni drukuje czy wydaje karty startowe... Karty drukowane są z systemu w którym się rejestrowaliście a wydawane będą zapewne przez osoby w ogóle nie związane z modelarstwem np. pracowników domu kultury lub np. żony/córki organizatorów... Przy 300 czy 500 uczestnikach i 1000 czy 1500 kart startowych nie ma siły aby biuro imprezy sprawdzało/przeglądało każdą z kart osobno... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 15 godzin temu Autor Share Napisano 15 godzin temu 13 godzin temu, Tadeusz napisał: Czemu jeśli wiesz Bo mamy nagrodę Tamiya Cup i nagradzamy modele Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu na wystaę mam przywieść swój stolik oraz krzesło gdzie mniej więcej jest punkt wydawania kart oraz czy model wystawiany do konkursu będzie wzięty czy można go będzie nadal prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Tadeusz napisał: na wystaę mam przywieść swój stolik oraz krzesło gdzie mniej więcej jest punkt wydawania kart oraz czy model wystawiany do konkursu będzie wzięty czy można go będzie nadal prezentować Wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, giberes napisał: Wie??? w btomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, Tadeusz napisał: na wystaę mam przywieść swój stolik oraz krzesło gdzie mniej więcej jest punkt wydawania kart oraz czy model wystawiany do konkursu będzie wzięty czy można go będzie nadal prezentować Ale po co chcesz przywozić własny stolik oraz krzesło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 55 minut temu, Xmen napisał: Ale po co chcesz przywozić własny stolik oraz krzesło? Nie wiem czy trzeba temu się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Tadeusz napisał: Nie wiem czy trzeba temu się pytam Nie nie trzeba.Organizator zapewnia stoły wystawowe i siedzenia na trybunach. Jedynie jak już odbierzesz karty startowe to sam musisz postawić model na stole.Oczywiscie w odpowiednim miejscu dla twojej klasy startowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Tadeusz napisał: na wystaę mam przywieść swój stolik oraz krzesło gdzie mniej więcej jest punkt wydawania kart oraz czy model wystawiany do konkursu będzie wzięty czy można go będzie nadal prezentować Da się jaśniej ? Wybacz, ale nie ogarniam tego skrótu myślowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi