pmroczko Napisano Czwartek o 21:03 Share Napisano Czwartek o 21:03 Dzień dobry! Chciałbym przedstawić galerię modelu, który zbudowałem jako prezent świąteczny dla mojego ojca. Od razu uprzedzę pytania - tak ucieszył się Opis budowy jest tutaj: A poniżej, bez dalszego kręcenia - foty: Bardzo dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie Paweł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano Czwartek o 21:19 Share Napisano Czwartek o 21:19 Bardzo ładnie ci wyszedł. Gratuluje tempa i pomysłu na prezent. Bardzo wartościowy, bo przemyślany i własnoręcznie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Czwartek o 21:23 Share Napisano Czwartek o 21:23 Nie wiem co napisać, żeby nie było sztampowo, bo zarówno projekt jak i wykonanie zasługują na najwyższe uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano Czwartek o 21:34 Share Napisano Czwartek o 21:34 Świetnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Czwartek o 21:36 Autor Share Napisano Czwartek o 21:36 @SFModel, @Baas ArK, @mikemc - bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, doceniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Czwartek o 23:39 Share Napisano Czwartek o 23:39 świetny pomimo expresowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi