pmroczko Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 Dzień dobry! Chciałbym przedstawić galerię modelu, który zbudowałem jako prezent świąteczny dla mojego ojca. Od razu uprzedzę pytania - tak ucieszył się Opis budowy jest tutaj: A poniżej, bez dalszego kręcenia - foty: Bardzo dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie Paweł 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFModel Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 Bardzo ładnie ci wyszedł. Gratuluje tempa i pomysłu na prezent. Bardzo wartościowy, bo przemyślany i własnoręcznie wykonany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 Nie wiem co napisać, żeby nie było sztampowo, bo zarówno projekt jak i wykonanie zasługują na najwyższe uznanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 Świetnie wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted December 25, 2025 Author Share Posted December 25, 2025 @SFModel, @Baas ArK, @mikemc - bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, doceniam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted December 25, 2025 Share Posted December 25, 2025 świetny pomimo expresowej budowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted December 30, 2025 Author Share Posted December 30, 2025 Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa. Pozdrawiam! Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted December 30, 2025 Share Posted December 30, 2025 Fajny motocykl no ale gdzie ten model? A na poważnie to model przepiękny. Gdybym był Twoim ojcem to byłbym w siódmym niebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted January 3 Author Share Posted January 3 Cześć! Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa! Jak już pisałem ojciec się bardzo ucieszył, więc i ja jestem zadowolony, poza tym, że fajnie się to budowało i dużo się przy okazji dowiedziałem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holosal Posted January 3 Share Posted January 3 Model z historią, podobnie jak jego pierwowzór. Znakomity! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted January 4 Author Share Posted January 4 (edited) Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa! Pozdrawiam! Paweł Edited January 4 by pmroczko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts