smialus Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Przedostatni model w tym roku. Model chyba każdemu znany stara Academy w przepaku Hobby 2000. Model wzbogacony żywicznym kokpitem Airesa, fotele Neomega, Reszta bambetli anteny itp wykonane z metalu. Malowanie wybrałem dość nietypowe, bo większość szarości. O malowaniu nie będę się rozwodził bo paleta użytych farb jest naprawdę duża... Jak pozwoli czas zrobię dodatkowo galerię studyjną Przy okazji Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2026 r. Pozdrawiam serdecznie 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Omajgot! Uwielbiam ten samolot w tym malowaniu! Godzinę temu, smialus napisał: Malowanie wybrałem dość nietypowe, bo większość szarości. Ale tu dałbyś słówko wyjaśnienia, bo coś nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 14 minut temu, Grzes napisał: Omajgot! Uwielbiam ten samolot w tym malowaniu! Ale tu dałbyś słówko wyjaśnienia, bo coś nie bardzo... Monitor masz zbyt kolorowy tu masz foto oryginalne. Szarości jak w mordę strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Piękny. Nic ująć nic dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2025 1 godzinę temu, Grzes napisał: Omajgot! Uwielbiam ten samolot w tym malowaniu! Ale tu dałbyś słówko wyjaśnienia, bo coś nie bardzo... Chodziło mi, że w galeriach 99% Migów jest szaro szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Piękny. Jak z spasowaniem tego modelu jest, bo słyszałem, że nie za ciekawie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 2 godziny temu, smialus napisał: Chodziło mi, że w galeriach 99% Migów jest szaro szara. No tak, teraz jasne Ale Twoja kolorystyka ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2025 1 godzinę temu, kowal76 napisał: Piękny. Jak z spasowaniem tego modelu jest, bo słyszałem, że nie za ciekawie ?. Wiesz co ja postanowiłem wpasować kokpit Airesa, a że mam do bojówki postanowiłem zrobić kopię i to kochać w kadłub więc miałem trochę zabawy, na resztę nie zwracałem szczerze mówiąc uwagi. Ale fakt że ze spasowaniem jest trochę zabawy, ale na tym modelarstwo polega . 4 minuty temu, Grzes napisał: No tak, teraz jasne Ale Twoja kolorystyka ciekawsza. Jak zobaczyłem kolorystykę to tylko dwie wizje były, ta po dostawie I ta ex czeska, padło na ta drugą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 2 minuty temu, smialus napisał: ta po dostawie Też mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Tylko czemu żaluzje są zamknięte, skoro zrobiłeś wloty także zamknięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi