Krzysiek B Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Cześć, Kolejny ulepek z zeszłego roku czyli eduardowy "Żbik". Model chyba dobrze znany więc nie trzeba się o nim więcej rozpisywać Zbudowany prosto z pudła, malowany farbami MrPaint w których zakochałem się od pierwszego użycia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Ostrość zdjęć gdzieś trochę uciekła ale widać, że bardzo ładnie, subtelnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Też mi się podoba, brudzenie takie jak lubię . Godzinę temu, Krzysiek B napisał: malowany farbami MrPaint w których zakochałem się od pierwszego użycia Nie może być, ty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 31 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2025 54 minuty temu, Rafał B napisał: Ostrość zdjęć gdzieś trochę uciekła ale widać, że bardzo ładnie, subtelnie wyszedł Fakt, jeszcze nie opanowałem nowego aparatu... 11 minut temu, barszczo napisał: Nie może być, ty też? Już nawet nie spoglądam na Gunziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 O, mój na mnie czeka dokładnie w tym samym mundurku do zrobienia fajnie wyszedł. Czy w budowie są jakieś pułapki albo miejsca, gdzie trzeba uważać bardziej niż zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 31 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2025 (edytowane) 90% galerii gotowego modelu z tego zestawu dostępnych w internecie przedstawia właśnie to malowanie. To chyba zasługa tego, że przez zamalowane i powiększone znaki rozpoznawcze jest najatrakcyjniejsze A pułapki? Większych nie pamiętam. Jedynie większą uwagę należy zachować przy składaniu połówek kadłuba i pilnować żeby wszystkie "bebechy" były równo i "ciasno" wpasowane w swoich miejscach. Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Krzysiek B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Te zamalowane znaki w naturze też są takie fioletowe? Mam nadzieję, że to tylko przekłamanie na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Kolory na zdjęciach są dosyć dobrze oddane i różnica pomiędzy zamalowanymi i nowymi znakami jest wyraźnie zaznaczona przez producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi