Mariusz 72 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Cześć Wrzucam część fotek. Nie do końca mi się podobają. Spróbuje jeszcze raz przy świetle dziennym. Miłego oglądanka Link do warsztatu: kliknij tu Edytowane 14 Stycznia przez Mariusz 72 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Świetna całość w świetnej skali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Jest super, ale najbardziej mi się podobają roślinność i drewniana ramka dookoła - tego często w dioramach brakuje. Gratuluję i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holosal Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Bardzo ładna praca. Podstawę z ramką wykonałeś sam, czy to jakiś gotowy produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Kawał dobrej roboty wykonane A jak malowałeś czerwone paski na spodniach? Chcę zrobić cienkie paski na figurce ale nie mogę tego ogarnąć na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Świetna. Podoba mi się mnogość detali i kolorystyka. Trafiłeś w moje gusta tymi kolorami. Zarowno na figurkach jak i florze. Widać masę włożonej pracy. Gratulacje! Chciało by się zobaczyć na żywo. PS. Tak mi się skojarzyło. Mam sentymen to tej gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) Dzięki. Miło mi. Holosal zrobiłem sam - zerknij do warsztatu pls kilknij , a tutaj jak ją zrobić kilknij Szkodnik namalowałem pędzelkiem. Najpierw cienką nieco wodnistą warstewką, potem kolejną na wierzch. PanDespota - to chyba jakaś nowsza wersja gry "północ-południe"? Edytowane 14 Stycznia przez Mariusz 72 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia 22 godziny temu, Mariusz 72 napisał: to chyba jakaś nowsza wersja gry "północ-południe"? Nie sądzę, żeby nowsza, myślę że to kwestia platformy sprzętowej. Może Amiga? Też mam sentyment do tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Tak tak to Amiga Sorry za offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Świetna robota. Podoba mi się, że modyfikacjami udało Ci się uzyskać różnorodność ustawień figurek. Na zbliżeniach widać dramatyzm bitwy. Jak sobie pomyślę, że ustawiali się w szeregach i szli na przeciwnika... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia (edytowane) No w dobie poprawności i innego g.... tych czasów praca jest krwawa i bardzo dobrze, bo jakże by inaczej Edytowane 18 Stycznia przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi