donalyah00 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia (edytowane) Wygląda to bardzo, bardzo dobrze z jednym ale - śruby mu się świecą jak jajca psu. Może warto byłoby rozważyć ich stonowanie - jakaś zielonawa patyna mosiądzu plus odrobinę białawego nalotu? Nie wiem też czy wały śrub nie powinny być również w kolorze części dennej oraz również spatynowane. Pozdrawiam, Marek Edytowane 13 Kwietnia przez donalyah00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Jak Marek pisze, wały w kolorze dna, śruby oczywiście odwrotnie Tak bez glona zadnego??? Bez scumline'a??? BUUUUUUUUU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia 12 minut temu, donalyah00 napisał: Wygląda to bardzo, bardzo dobrze z jednym ale - śruby mu się świecą jak jajca psu. Może warto byłoby rozważyć ich stonowanie - jakaś zielonawa patyna mosiądzu plus odrobinę białawego nalotu? Nie wiem też czy wały śrub nie powinny być również w kolorze części dennej oraz również spatynowane. Pozdrawiam, Marek Co do wałów to na instrukcji były czarne ale przeleciałem je trochę gunmetalem i chyba tak zostawię. Co do śrub to masz rację, trzeba je jeszcze dopracować 2 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Jak Marek pisze, wały w kolorze dna, śruby oczywiście odwrotnie Tak bez glona zadnego??? Bez scumline'a??? BUUUUUUUUU!!! Faktycznie zapomniałem o glonach się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Ale sruby sa odwrotnie założone, a wały sie maluje tak samo jak dno, zeby ich szlag nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia 12 minut temu, Szydercza Gała napisał: Ale sruby sa odwrotnie założone, a wały sie maluje tak samo jak dno, zeby ich szlag nie trafił No to wina chinoli bo montowałem wg. instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia Powoli do przodu. Dziś pomalowałem wszystkie detale, które będą na pokładzie oraz przykleiłem osłony Boforsów i dziobowych Oerlikonów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia będziesz jakoś "deskował"? tzn łoszował podziały deskowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, blacman napisał: będziesz jakoś "deskował"? tzn łoszował podziały deskowania? Coś tam podziałam Póki co pokładu jeszcze nie ruszałem jeśli chodzi o ślady zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi