Bercik Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Lubię nietypowe maszyny, a ten składak od zawsze mi się podobał. W pudełku Army jest jeszcze jeden, chyba nawet ciekawszy (który jest też w pudełku w 1/48) więc też będzie na liście 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Piękny model! Wygląda jakby to była 48. Świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Bardzo fajny, świetnie się prezentuje w tym malowaniu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Ale rondle i finflasze mogłeś namalować. Piękny jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Świetny jest! Jakoś malowanka że strony AH mnie nie ruszała specjalnie, ale Twój model wygląda kapitalnie że aż chciało by się takiego mieć na półce Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego Dzięki Panowie! 8 godzin temu, Moses napisał: Ale rondle i finflasze mogłeś namalować. Piękny jest. Obiecuję poprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego 16 minut temu, wuwumaster napisał: Świetny jest! Jakoś malowanka że strony AH mnie nie ruszała specjalnie, ale Twój model wygląda kapitalnie że aż chciało by się takiego mieć na półce Pozdr ww Mocno zachęcam do zrobienia tego drugiego, którego chwilę temu w 1/48 wykonał Wojtek Bułhak. Ma więcej podmalówek i rondle różnej wielkości na spodzie płata. To dopiero szaleństwo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Solidna robota, nie ma co. Podoba się bardzo . Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi