Mariusz80 Napisano 2 Marca Napisano 2 Marca Witam, malowanie wg wskazówek wg instrukcji Tamiya. 7 Cytuj
Baas ArK Napisano 2 Marca Napisano 2 Marca Faaajny! 6 godzin temu, Mariusz80 napisał: A lufy czego nie nawiercone? 1 Cytuj
skala72 Napisano 5 Marca Napisano 5 Marca Fajna robota, właśnie go sklejam, prosto z pudła. Na tym etapie czyli sklejam i maluję, to co ma być wewnątrz, mam na coś uważać? Co do malowania, to szukam informacji w temacie wnęk, znalazłem info, że na srebrno lub RLM 66 czyli ten sam co kokpit. Cytuj
Mariusz80 Napisano 13 Marca Autor Napisano 13 Marca W dniu 2.03.2026 o 21:39, Baas ArK napisał: Faaajny! A lufy czego nie nawiercone? To jeszcze nie poziom, na którym jestem. Wiertełka się łamią, z luf wychodzą tulipany... Będę dalej próbował. Cytuj
wuwumaster Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca 5 godzin temu, Mariusz80 napisał: To jeszcze nie poziom, na którym jestem. Wiertełka się łamią, z luf wychodzą tulipany... Będę dalej próbował. To jak najbardziej Twój poziom zamiast wierteł kup igły injekcyjne w aptece, w różnych średnicach (za całą garść zapłacisz tyle co za jedno Dspiae), zeszlifuj końcówkę lufy na płasko, zacznij mniejsza średnicą i stopniowo powiększaj otwór, nieczęsty przypadek ; szybko tanio i dobrze , nic nie trzeba skreślać Pozdr ww Cytuj
Mariusz80 Napisano 13 Marca Autor Napisano 13 Marca 3 minuty temu, wuwumaster napisał: To jak najbardziej Twój poziom zamiast wierteł kup igły injekcyjne w aptece, w różnych średnicach (za całą garść zapłacisz tyle co za jedno Dspiae), zeszlifuj końcówkę lufy na płasko, zacznij mniejsza średnicą i stopniowo powiększaj otwór, nieczęsty przypadek ; szybko tanio i dobrze , nic nie trzeba skreślać Pozdr ww Cytuj
ksc Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca 14 godzin temu, wuwumaster napisał: To jak najbardziej Twój poziom zamiast wierteł kup igły injekcyjne w aptece, w różnych średnicach (za całą garść zapłacisz tyle co za jedno Dspiae), zeszlifuj końcówkę lufy na płasko, zacznij mniejsza średnicą i stopniowo powiększaj otwór, nieczęsty przypadek ; szybko tanio i dobrze , nic nie trzeba skreślać Pozdr ww Tylko nie kupuj wszystkich w jednej aptece Rób zakupy małymi partiami w różnych aptekach. Cytuj
TM48 Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca 18 minut temu, ksc napisał: Tylko nie kupuj wszystkich w jednej aptece Rób zakupy małymi partiami w różnych aptekach. I niech Marysia pamięta, pięć igieł do siatki i do domu... 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca 32 minuty temu, ksc napisał: Tylko nie kupuj wszystkich w jednej aptece Rób zakupy małymi partiami w różnych aptekach. Bez obaw, mam farmaceutkę w swoim najbliższym otoczeniu, oni od pierwszej sekundy widzą kto bierze igły na codzienne wzmocnienie a kto po prostu potrzebuje kupić 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi