WPR Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Nie wiem czy warto, ale założę sobie wątek z budowy. Od początku pełnoskalowej wojny nosiłem się z myślą wykonana jakiejś miniatury jednego z ukraińskich tanków. Ponieważ produkcja modeli u mnie jest bardzo powolna to doszedłem do realizacji dopiero po 4 latach... Padło akurat na Bułata bo znalazłem filmik, który dość dokładnie pokazuje malowanie całego wozu. Co do dodatkowych akcesorów to znalazłem to co widać poniżej. Blaszek dedykowanych chyba brak. Farby HATAKA kupiłem jeszcze na Babarybie 25 - nigdy wcześniej ich nie używałem - mam nadzieje, że będą się zachowywać podobnie do Tamiya. Z budowy na razie dużo nie ma. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Bogaty zestaw dodatków, widzę tu grubszą robotę. Temat bardzo na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Radzieckie... To zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi