R_Mazzi Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca (edytowane) Finito, już raczej tak zostanie, może co najwyżej uda się kiedyś poprawić fotki. Edit- no dobra, jak nie zapomnę to domaluję drewnianą rączkę uchwytu wiaderka. Fiat 621 - zestaw od F&A, dodane szyny i jakieś drobne pierdółki. Poza kłopotliwym wycinaniem z gęstwiny podpórek nie mam zastrzeżeń do modelu. TK-3 - FtoF z kilkoma detalami wnętrza z modelu RPM wzbogacony randomowymi blaszkami z tego co miałem zachomikowane plus trochę samoróbek i karabin z Syndikate. Oba malowane pędzlem farbkami LifeColor/AK. Trochę za duży zoom mi się zrobił Takie powiększenie nie służy moim modelem chyba jednak Fiacik bez podstawki zaliczył debiut w Bytomiu i nawet się spodobał Edytowane 16 Marca przez R_Mazzi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca No i pięknie, miło było cię spotkać Ale wiadro bez drewnianej rączki, to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Fajna scenka podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Byłem i podziwiałem na miejscu. W oryginale wygląda zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Wrześniowy Klimat Piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca W dniu 17.03.2026 o 07:02, Endrju napisał: Byłem i podziwiałem na miejscu. W oryginale wygląda zdecydowanie lepiej. Jak pisałem u góry, chyba nieco za "szczerze" wykadrowałem fotki Powiększenia nie służą moim siedem dwójkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Godzinę temu, R_Mazzi napisał: Jak pisałem u góry, chyba nieco za "szczerze" wykadrowałem fotki Powiększenia nie służą moim siedem dwójkom Kadrowanie według mnie jest OK i absolutnie nie obniża poziomu odbioru Twoich żółwików. Według mnie modele z reguły dużo lepiej wyglądają w realu niż na fotkach ale to wynika zupełnie z innych aspektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca W dniu 16.03.2026 o 21:43, R_Mazzi napisał: powiększenie nie służy moim modelem chyba jednak Nie dramatyzuj. Jest bardzo dobrze (zarówno jeśli chodzi o model, jak i podstawkę) Napisz proszę tylko jeszcze: - skąd figurki? - jaki zestaw farb użyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano Czwartek o 06:42 Autor Share Napisano Czwartek o 06:42 22 godziny temu, Grzes napisał: Nie dramatyzuj. Jest bardzo dobrze (zarówno jeśli chodzi o model, jak i podstawkę) Napisz proszę tylko jeszcze: - skąd figurki? - jaki zestaw farb użyłeś. Farbki: Mam zestaw do polskiej pancerki z 39 z Hataka B oraz bardzo leciwy LifeColor (sygnowany przez Toro). Malowałem w zamiennie. Hataka ma dwa odcienie zieleni w komplecie, wybrałem ten ciemniejszy opisywany jako kolor dla pojazdów pomocniczych, ale ten prawilny dla pancerki w ogóle mi odcieniem nie pasuje. Figurki: Chłopek w hełmie - White Stork z WSM-F72089 Polish Army September 1939 Part II Pozostała dwójka - Glowel Miniatures - GLW-72009 TKS Crew And Girl (3 Figures, 3D Printed) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi