R_Mazzi Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca (edytowane) Finito, już raczej tak zostanie, może co najwyżej uda się kiedyś poprawić fotki. Edit- no dobra, jak nie zapomnę to domaluję drewnianą rączkę uchwytu wiaderka. Fiat 621 - zestaw od F&A, dodane szyny i jakieś drobne pierdółki. Poza kłopotliwym wycinaniem z gęstwiny podpórek nie mam zastrzeżeń do modelu. TK-3 - FtoF z kilkoma detalami wnętrza z modelu RPM wzbogacony randomowymi blaszkami z tego co miałem zachomikowane plus trochę samoróbek i karabin z Syndikate. Oba malowane pędzlem farbkami LifeColor/AK. Trochę za duży zoom mi się zrobił Takie powiększenie nie służy moim modelem chyba jednak Fiacik bez podstawki zaliczył debiut w Bytomiu i nawet się spodobał Edytowane 16 Marca przez R_Mazzi 13 Cytuj
Andrzej_LK Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca No i pięknie, miło było cię spotkać Ale wiadro bez drewnianej rączki, to wiesz... Cytuj
Endrju Napisano 17 Marca Napisano 17 Marca Byłem i podziwiałem na miejscu. W oryginale wygląda zdecydowanie lepiej. Cytuj
R_Mazzi Napisano 18 Marca Autor Napisano 18 Marca W dniu 17.03.2026 o 07:02, Endrju napisał: Byłem i podziwiałem na miejscu. W oryginale wygląda zdecydowanie lepiej. Jak pisałem u góry, chyba nieco za "szczerze" wykadrowałem fotki Powiększenia nie służą moim siedem dwójkom Cytuj
Endrju Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca Godzinę temu, R_Mazzi napisał: Jak pisałem u góry, chyba nieco za "szczerze" wykadrowałem fotki Powiększenia nie służą moim siedem dwójkom Kadrowanie według mnie jest OK i absolutnie nie obniża poziomu odbioru Twoich żółwików. Według mnie modele z reguły dużo lepiej wyglądają w realu niż na fotkach ale to wynika zupełnie z innych aspektów. Cytuj
Grzes Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca W dniu 16.03.2026 o 21:43, R_Mazzi napisał: powiększenie nie służy moim modelem chyba jednak Nie dramatyzuj. Jest bardzo dobrze (zarówno jeśli chodzi o model, jak i podstawkę) Napisz proszę tylko jeszcze: - skąd figurki? - jaki zestaw farb użyłeś. Cytuj
R_Mazzi Napisano 19 Marca Autor Napisano 19 Marca 22 godziny temu, Grzes napisał: Nie dramatyzuj. Jest bardzo dobrze (zarówno jeśli chodzi o model, jak i podstawkę) Napisz proszę tylko jeszcze: - skąd figurki? - jaki zestaw farb użyłeś. Farbki: Mam zestaw do polskiej pancerki z 39 z Hataka B oraz bardzo leciwy LifeColor (sygnowany przez Toro). Malowałem w zamiennie. Hataka ma dwa odcienie zieleni w komplecie, wybrałem ten ciemniejszy opisywany jako kolor dla pojazdów pomocniczych, ale ten prawilny dla pancerki w ogóle mi odcieniem nie pasuje. Figurki: Chłopek w hełmie - White Stork z WSM-F72089 Polish Army September 1939 Part II Pozostała dwójka - Glowel Miniatures - GLW-72009 TKS Crew And Girl (3 Figures, 3D Printed) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi