BerylKBS Napisano Piątek o 12:58 Share Napisano Piątek o 12:58 Cześć, postanowiłem odświeżyć mój stary model sprzed wielu lat , czyli zmyć starą farbę i pomalować na nowo i przy okazji poprawić parę rzeczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano Piątek o 13:20 Share Napisano Piątek o 13:20 Recykling... Sam tak potraktowałem wszystkie modele z czasów studiów. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Niedziela o 22:56 Share Napisano Niedziela o 22:56 W dniu 20.03.2026 o 14:20, Lipstein napisał: Recykling... Sam tak potraktowałem wszystkie modele z czasów studiów. Ja bym to nazwał raczej modernizacją do standardu ŻBLK/G czyli Żywice, Blaszki , Lufy, Żywiczne koła/Gąsienice , ja też sukcesywnie modernizuję wszystkie swoje modele do tego standardu i też mam w planie modernizację mojego irackiego T72M z 3-ciej DPanc. "Saladyn" do tego standardu właśnie z tą węgierską wieżą. W dniu 20.03.2026 o 13:58, BerylKBS napisał: Cześć, postanowiłem odświeżyć mój stary model sprzed wielu lat , czyli zmyć starą farbę i pomalować na nowo i przy okazji poprawić parę rzeczy. Do przeprowadzenia pełnej modernizacji tej 72-ki proponowałbym użyć jeszcze prawilnych ogniwkowych gąsienic w zamian tych badziewnych Tamiyowskich gumowców , są dostępne w handlu . Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Zdecydowanie ogniwkowe zrobią robotę. Plastikowe nie są takie drogie. Choćby nawet z Trumpetera 02050 za około 65 PLN..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Mam już złożone z amusinga ruchome. Napisz PW to dogadamy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BerylKBS Napisano 44 minuty temu Autor Share Napisano 44 minuty temu Panowie, dziękuje za zainteresowanie, ale już pomyślałem o tym jeszcze zanim nabyłem wieżę, lufę i blachy . Ale zawsze jestem otwarty na porady, co dwa łby czy cztery to niejeden XD. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi