Bobek Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca (edytowane) Nowy kit Arma hobby Haker Hurricane 1/48 dodane pasu Hgw i małe drobiazgi. Zależało mi głównie na pokazaniu subtelnego podejścia do weathereingu i pokazaniu ze samolot był zbudowany z dwóch materiałów alu i płótno. I w sumie tyle, fajna bryła, super poszycie, parę rzeczy dało by rade zrobić w bardziej przemyślany sposób w sposobie spasowania samych elementów ale klejenie i tak jest szybkie i proste. Edytowane 22 Marca przez Bobek 24 Cytuj
barszczo Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca Sponiewierany okrutnie, nie wiem czy zdążył się aż tak zestarzeć. Ogólnie Garbusek bardzo fajny . Cytuj
marek d Napisano 23 Marca Napisano 23 Marca 18 godzin temu, Bobek napisał: Zależało mi głównie na pokazaniu subtelnego podejścia do weathereingu 18 godzin temu, barszczo napisał: Sponiewierany okrutnie, Jak widać subtelność nie jedno ma imię. RF-R R 4175; maszyna na której kilka zwycięstw odniósł i na niej zginął sgt.Josef Frantisek. Na foto w Polskich Skrzydłach nie ma godła dywizjonu. Jeżeli autor taki efekt chciał osiągnąć jak widać na fotkach to Ok. 1 Cytuj
greatgonzo Napisano 23 Marca Napisano 23 Marca A w Hurrym to nie było aby takiego ustrojstwa, które integrowało uchwyt w kadłubie i wysuwany stopień? I co tam się wydarzyło z pasami w kabinie? Cytuj
Bobek Napisano 23 Marca Autor Napisano 23 Marca Było było teraz to już trzeba dorobić. Z pasami lekkie zamieszanie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi