Bobek Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca (edytowane) Nowy kit Arma hobby Haker Hurricane 1/48 dodane pasu Hgw i małe drobiazgi. Zależało mi głównie na pokazaniu subtelnego podejścia do weathereingu i pokazaniu ze samolot był zbudowany z dwóch materiałów alu i płótno. I w sumie tyle, fajna bryła, super poszycie, parę rzeczy dało by rade zrobić w bardziej przemyślany sposób w sposobie spasowania samych elementów ale klejenie i tak jest szybkie i proste. Edytowane 22 Marca przez Bobek 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Sponiewierany okrutnie, nie wiem czy zdążył się aż tak zestarzeć. Ogólnie Garbusek bardzo fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca 18 godzin temu, Bobek napisał: Zależało mi głównie na pokazaniu subtelnego podejścia do weathereingu 18 godzin temu, barszczo napisał: Sponiewierany okrutnie, Jak widać subtelność nie jedno ma imię. RF-R R 4175; maszyna na której kilka zwycięstw odniósł i na niej zginął sgt.Josef Frantisek. Na foto w Polskich Skrzydłach nie ma godła dywizjonu. Jeżeli autor taki efekt chciał osiągnąć jak widać na fotkach to Ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca A w Hurrym to nie było aby takiego ustrojstwa, które integrowało uchwyt w kadłubie i wysuwany stopień? I co tam się wydarzyło z pasami w kabinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca Było było teraz to już trzeba dorobić. Z pasami lekkie zamieszanie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi