elefantes Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Prezentuję kolejny model sklejony "jako odskocznia od traków" ukończony jeszcze w grudniu 2008. Napisze o nim tylko tyle, że to było znakomicie wydane 75 zł (mamy w pudełku masę gadżetów typu hełmy, plecaki, kanistry, beczki, skrzynki, 4 ludzików, do wyboru dwa przody i dwa tyły, oraz koła puste w środku i pełne) - polecam ten model każdemu. Tamiya wykonała go na najwyższym poziomie czego chyba nie można powiedzieć o moim poziomie wykonania ale to juz inna historia. Model malowany Humbrolami, oczywiście pędzlekiem, we własnym zakresie dodałem linki stalowe i line holowniczą chyba z Abera ale pewien nie jestem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 spox, ale powinieneś go trochę wkurzyć (okurzyć) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 i zmatować, bo lekko się błyszczy. A poza tym milusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Potwierdzam poprzedników. Model fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Nieźle Fajnie zrobiony i pomalowany. No i ten błysk, hehe - trooszkę go możesz zmatowić. A powiedz mi, bo nie wiem już sam - jestem jeszcze lekko 'wczorajszy' - czy załoga to zombie???? Bo oni mają.... niebiesko szare twarze. Albo mi się wydaje tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Avi nie wydaje ci sie :P. Modelik ładnusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Model przepikny panocku , jedyne co go deklasuje to to że "świci" się jak psu wiadoma cześć ciała , oraz to że dodatkowe traki na pancerzu są ze skóry (takie odniosłem wrażenie spogladając na zdjęcia pierwszy raz ) . Poza tym jak dla mnie Shermanolaika jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Lina holownicza stanowczo za gruba, jarzmo KM-u jest czarne a powinno być w Olive Drab'ie, figurki nie mają pomalowanej twarzy, wózki zawieszenia mają inny odcień zieleni od pozostałego modelu, model się zbytnio świeci, gąsienice chyba za bardzo zmetalizowane (za jasne) i to by było na tyle... Ogólnie wyszedł bardzo zacnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Też to napiszę-fajny model! A mam , do Ciebie elefantes pytanie z innej beczki:z którego Miechowa jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 bardzo dobrze pomalowany i sklejony ale rowniez brakuje mi jakis zaciekow i obic bo ja tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Fajnie zrobiony, ale te błędy o których wcześniej koledzy wspominali psują niestety całość. I jeszcze te twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ja bym przyczepił się do plecaków na wieży, brakuje prowizorycznych poręczy i wiszą w powietrzu. No i te karnisty z przodu - wyglądają lekko samobójczo przy trafieniu Popraw wsio co tutaj wymienili i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Karnistry jeśli są puste to nie ma problemu. Są fotki na to że tak je wozili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 zależy co w takim kanistrze sie wiozło a jeśli chodzi o Shermana to i bez nich jak pochodnia by sie zapalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Stąd jego przydomek "Zapalniczka firmy Zippo, zapala zawsze od pierwszego razu" czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Odczepcie się od Shermanów! Przyczepcie się silnika Tygrysa, który gasł z niewyjaśnionych przyczyn i nie wyeliminowano tego nawet w ostatniej serii produkcyjnej! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Tygrys to też złom jak i T-34 ( my jesteśmy moderniści ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Więc poszli Wy z tego wątku... Akysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Tygrys to też złom hahahaha i kto to mówi racja sherman to szajs, złom i zapalniczka, strasznie głupio wyglądał, śmiesznie , ale każdy modelarz musi go mieć w postaci modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 racja sherman to szajs, złom i zapalniczka, strasznie głupio wyglądał, śmiesznie , ale każdy modelarz musi go mieć w postaci modelu Widać jak jeszcze mało wiesz na temat tego czołgu i jego wszechstronności! Nie wspominając już o tym jak doświadczone załogi walczyły nimi w Lotaryngii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Tygrys to też złom jak i T-34 ( my jesteśmy moderniści ) Dobra dobra widziałem te plany u ciebie na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 i kto to mówi ? Dobra dobra widziałem te plany u ciebie na ścianie... To już w demokratycznym kraju planów na ścianie nie można mieć To była IV poza tym A ja u Ciebie widziałem Chinooka którego miałeś nie pokazywać, i co jego wszechstronności Sherman byłby dobry jako uniwersalna platforma a nie czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 A ja u Ciebie widziałem Chinooka którego miałeś nie pokazywać, i co No ale szczegółów nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Hej a jakimi pędzelkami malujesz i jjak rozcieńczasz humbrolki i czym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Aleks masz rację ale ja negatywnie spostrzegam tą maszynę, zawsze będę gloryfikował słowiańskie teciaki i sąsiednie Tygrysy ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi