Thalgonis Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Właśnie! Chyba czesi zerżnęli ze spitka dosyć dużo Chociaż ten masywny dziób do niczego mi nie pasuje (ale ja mało wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 2 godziny temu, Thalgonis napisał: ten masywny dziób do niczego mi nie pasuje ( me-109prototyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Mućos lepszos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia i jest bajerancko, ze sie tak wyraze.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Kovozavody Planet Prostejov . Świetny jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia No to chyba finito... Dodam jeszcze tylko jakieś „dymidło” przy silniku ale nie za dużo - w końcu prototyp, więcej przy nim dłubali niż latali PS. galerie na białym czy na czarnym? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Ciemne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Elegancki! Jakbym się w czasie cofnął ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia 36 minut temu, tommyk napisał: Elegancki! Jakbym się w czasie cofnął ! Nie ty jeden, też się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi