zegeye Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Takiego też sobie skończyłem w styczniu.... Nakleiłem na niego kalkomanie HGW z serii wet transwer i .... szczerze nie polecam.... musiałem je lekko nadmalować/zamalować z ''wolnej ręki''. Wyszło jak wyszło. Najważniejsze że sprawdziłem jak działają te kalkomanie. No nie jest to specjalnie ciekawe doświadczenie. Całościowo chyba hiena nie najgorzej wyszła, przynajmniej mam taką nadzieję 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Taki niby trochę niechlujny, trochę od niechcenia ale ostatecznie się to spina w całkiem przekonujący efekt końcowy i mu to nawet pasuje. Ja na tak choć można było z lekka ruszyć ten nieskazitelny spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Efekt taki sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Miałem styczność z tymi kalkomaniami, więc wiem co to za badziew (i nie chodzi tu nawet o aplikację, u mnie przyszło wszystko do zmycia bo lepiej bym nawet pędzlem to zmalował) i przez co musiałeś przejść. W związku z tym, mnie się podoba, wyciągnąłeś maksimum ile się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Ekstra malowanie. Wygląda futurystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Dla mnie świetny! Bardzo staranny. NIe jeden 1:48 tak dobrze nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi