zegeye Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia Takiego też sobie skończyłem w styczniu.... Nakleiłem na niego kalkomanie HGW z serii wet transwer i .... szczerze nie polecam.... musiałem je lekko nadmalować/zamalować z ''wolnej ręki''. Wyszło jak wyszło. Najważniejsze że sprawdziłem jak działają te kalkomanie. No nie jest to specjalnie ciekawe doświadczenie. Całościowo chyba hiena nie najgorzej wyszła, przynajmniej mam taką nadzieję 18 Cytuj
TAW Napisano 3 Kwietnia Napisano 3 Kwietnia Taki niby trochę niechlujny, trochę od niechcenia ale ostatecznie się to spina w całkiem przekonujący efekt końcowy i mu to nawet pasuje. Ja na tak choć można było z lekka ruszyć ten nieskazitelny spód. Cytuj
ArtuRze Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia Miałem styczność z tymi kalkomaniami, więc wiem co to za badziew (i nie chodzi tu nawet o aplikację, u mnie przyszło wszystko do zmycia bo lepiej bym nawet pędzlem to zmalował) i przez co musiałeś przejść. W związku z tym, mnie się podoba, wyciągnąłeś maksimum ile się dało Cytuj
Topper Harley Napisano 4 Kwietnia Napisano 4 Kwietnia Ekstra malowanie. Wygląda futurystycznie. Cytuj
Gerd Napisano 7 Kwietnia Napisano 7 Kwietnia Dla mnie świetny! Bardzo staranny. NIe jeden 1:48 tak dobrze nie wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi