zegeye Napisano Środa o 09:16 Share Napisano Środa o 09:16 Takiego też sobie skończyłem w styczniu.... Nakleiłem na niego kalkomanie HGW z serii wet transwer i .... szczerze nie polecam.... musiałem je lekko nadmalować/zamalować z ''wolnej ręki''. Wyszło jak wyszło. Najważniejsze że sprawdziłem jak działają te kalkomanie. No nie jest to specjalnie ciekawe doświadczenie. Całościowo chyba hiena nie najgorzej wyszła, przynajmniej mam taką nadzieję 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Taki niby trochę niechlujny, trochę od niechcenia ale ostatecznie się to spina w całkiem przekonujący efekt końcowy i mu to nawet pasuje. Ja na tak choć można było z lekka ruszyć ten nieskazitelny spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Efekt taki sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi