Varjubacsi Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Cześć! Potrzebuję pomocy. Buduję model Dromadera w skali 1/48 firmy IBG, ale niestety nie udało mi się znaleźć zdjęcia wnętrza kokpitu ani ścianek bocznych. Wiem, że to nie F-18, ale niektóre elementy musiałyby zostać zastąpione drewnem, żeby wyglądało to poprawnie. Jeśli ktoś ma zdjęcie ścianek bocznych kokpitu, proszę o podzielenie się nim. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia 15 minut temu, Varjubacsi napisał: Jeśli ktoś ma zdjęcie ścianek bocznych kokpitu, proszę o podzielenie się nim. Dziękuję. Może nie do końca widać ścianki boczne, ale chociaż trochę. Dodatkowo zdjęcie z montażu gdzie obie ścianki są już na miejscu: Zdjęcia z archiwum NAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia 6 minut temu, barszczo napisał: Czy ta podziałka z przodu z okienkiem to wgląd w ilość środków do opryskiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia 11 minut temu, Grzes napisał: Czy ta podziałka z przodu z okienkiem to wgląd w ilość środków do opryskiwania? Na to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Może to pomoże: https://www.ai360.pl/panoramy/1242,13196.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varjubacsi Napisano 5 Kwietnia Autor Share Napisano 5 Kwietnia lord_karton Dziękuję za pomoc, seria panoram 360 jest fantastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 100% podziękowań należy się autorowi fotek, bo to on wykonał całą robotę. Edytowane 6 Kwietnia przez lord_karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia W dniu 4.04.2026 o 10:20, Varjubacsi napisał: Buduję model Dromadera w skali 1/48 firmy IBG Jestem zainteresowany tym modelem i mam pytanie: jak wygląda u Ciebie oszklenie modelu. Na fb było wiele głosów że skórka pomarańczy, że nie przejrzyste. Jakoś nie mam ochoty bujać się z ewentualnymi reklamacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Przepraszam za zaśmiecanie wątku ale chcialem tylko króciutko zapytać czy w dziale samolotów jest jest wgl jakiś temat o Dromaderze, np. 1:1 czy WalkAround? Jakoś nie mogę znaleźć nic takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi