indus Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Przedstawiam ukończony model na podstawce. Klimat pacyficzny. Edytowane 24 Lipca przez indus 17 1 Cytuj
michal0281 Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia Rewelacja. Masz jakieś kwity na to działo tak zamontowane czy to własna inwencja? 1 Cytuj
indus Napisano 20 Kwietnia Autor Napisano 20 Kwietnia (edytowane) W dniu 20.04.2026 o 13:48, michal0281 napisał: Rewelacja. Masz jakieś kwity na to działo tak zamontowane czy to własna inwencja? To gotowy zestaw z firmy Ding-Hao Hobby. Do haubicy dokupiłem blaszki i trochę własnych przeróbek. Link do modelu poniżej: https://www.scalemates.com/kits/ding-hao-hobby-dh96008-lvt-4-buffalo-carrying-m2a1-105mm-howitzer--951463 Edytowane 29 Kwietnia przez indus Cytuj
robertmodelarz Napisano 22 Kwietnia Napisano 22 Kwietnia Kolor amfibii super amerykański, roślinki wyszły idealnie. Bardzo fajna scenka. 1 Cytuj
Lipstein Napisano 22 Kwietnia Napisano 22 Kwietnia NIE MAM PYTAŃ! Nie zdawałem sobie sprawy, ze to mogło występować w takiej konfiguracji. Mundury HBT wydają się ciut za niebieskawe, ale to może kwestia ustawień czy coś. Pociski/skrzynie do 105-tki skąd? Cytuj
indus Napisano 22 Kwietnia Autor Napisano 22 Kwietnia Godzinę temu, Lipstein napisał: NIE MAM PYTAŃ! Nie zdawałem sobie sprawy, ze to mogło występować w takiej konfiguracji. Mundury HBT wydają się ciut za niebieskawe, ale to może kwestia ustawień czy coś. Pociski/skrzynie do 105-tki skąd? Pociski i skrzynie to zestaw AFV Club 35184. Cytuj
Lipstein Napisano 22 Kwietnia Napisano 22 Kwietnia kurna Olek, dlaczego Amerykanie na to nie wpadli przed 6 czerwca 44, zamiast produkować Shermany DD? Artyleria pływająca to byłoby to! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi