indus Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Przedstawiam ukończony model na podstawce. Klimat pacyficzny. 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Zarombisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Rewelacja. Masz jakieś kwity na to działo tak zamontowane czy to własna inwencja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Bardzo dobra praca, świetne figurki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 20 Kwietnia Autor Share Napisano 20 Kwietnia (edytowane) W dniu 20.04.2026 o 13:48, michal0281 napisał: Rewelacja. Masz jakieś kwity na to działo tak zamontowane czy to własna inwencja? To gotowy zestaw z firmy Ding-Hao Hobby. Do haubicy dokupiłem blaszki i trochę własnych przeróbek. Link do modelu poniżej: https://www.scalemates.com/kits/ding-hao-hobby-dh96008-lvt-4-buffalo-carrying-m2a1-105mm-howitzer--951463 Edytowane 29 Kwietnia przez indus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Kolor amfibii super amerykański, roślinki wyszły idealnie. Bardzo fajna scenka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia NIE MAM PYTAŃ! Nie zdawałem sobie sprawy, ze to mogło występować w takiej konfiguracji. Mundury HBT wydają się ciut za niebieskawe, ale to może kwestia ustawień czy coś. Pociski/skrzynie do 105-tki skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia Godzinę temu, Lipstein napisał: NIE MAM PYTAŃ! Nie zdawałem sobie sprawy, ze to mogło występować w takiej konfiguracji. Mundury HBT wydają się ciut za niebieskawe, ale to może kwestia ustawień czy coś. Pociski/skrzynie do 105-tki skąd? Pociski i skrzynie to zestaw AFV Club 35184. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Klimatyczna winieta, figurki robią robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia kurna Olek, dlaczego Amerykanie na to nie wpadli przed 6 czerwca 44, zamiast produkować Shermany DD? Artyleria pływająca to byłoby to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Oryginalny pojazd i fajna scena - brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Świetny model. Nie może się nie podobać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi