copycat Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu (edytowane) Model zrobiony prawie rok temu, i mimo że wygrał nagrodę główną w klubie i brąz na wystawie, był też na paru wystawach, to dopiero dzisiaj postawiłem kropkę nad i. Dorobiłem brakujące pasy i mogę zrobić galerię. Edytowane 2 godziny temu przez copycat Wyrzuciłem zdjęcia AI 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Efektowny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Świetny. Mogę zapytać jak i z czego zrobiłeś flagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Bardzo ładne wykonanie, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) 31 minut temu, WPR napisał: flagę? Papier do pakowania lub taki z butów, byleby nie był śliski. Paski maskowałem taśmą Tamiya. Tylko nie miałem wzorca gwiazdy, więc są kropki Edytowane 6 godzin temu przez copycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Model na wypasie, a ten drut kolczasty to już wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Model świetny ale to AI mogłeś sobie darować bo wygląda to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Bardzo dobry model, a co do zdjęć z tłem Ai to zdecydowanie niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu AI w śmietniku. Fajnie że model się podoba, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi