copycat Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja (edytowane) Model zrobiony prawie rok temu, i mimo że wygrał nagrodę główną w klubie i brąz na wystawie, był też na paru wystawach, to dopiero dzisiaj postawiłem kropkę nad i. Dorobiłem brakujące pasy i mogę zrobić galerię. Edytowane 5 Maja przez copycat Wyrzuciłem zdjęcia AI 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Efektowny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Świetny. Mogę zapytać jak i z czego zrobiłeś flagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Bardzo ładne wykonanie, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja (edytowane) 31 minut temu, WPR napisał: flagę? Papier do pakowania lub taki z butów, byleby nie był śliski. Paski maskowałem taśmą Tamiya. Tylko nie miałem wzorca gwiazdy, więc są kropki Edytowane 5 Maja przez copycat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Model na wypasie, a ten drut kolczasty to już wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Model świetny ale to AI mogłeś sobie darować bo wygląda to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Bardzo dobry model, a co do zdjęć z tłem Ai to zdecydowanie niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja AI w śmietniku. Fajnie że model się podoba, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Mam jeeszCe pytanie bo nie leży mi jedna sprawa. Te plecaczki nie powinny być w jakiś kamuflażach? Takie jednolite malowanie jwst właściwe? Masz jakies zdjecia oryginałów na ktorych sie wzorowałeś. Pytak sie bo w moim projwkcie tez mam podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja (edytowane) 50 minut temu, patrykd napisał: Mam jeeszCe pytanie bo nie leży mi jedna sprawa. Te plecaczki nie powinny być w jakiś kamuflażach? Takie jednolite malowanie jwst właściwe? Masz jakies zdjecia oryginałów na ktorych sie wzorowałeś. Pytak sie bo w moim projwkcie tez mam podobne. patrykd mogą być w kamuflażu ale też jednobarwne Stryker crew backpacks are not always camouflage colored. According to US Army regulations, specifically DA PAM 670-1 (Chapter 20, 20-2), authorized backpacks worn with the Army Combat Uniform (ACU) must be either black or a color that matches the authorized camouflage pattern.ox Outdoor Stryker Tactical Transport Backpack P.ś. Sorry copycat za offtop Edytowane 5 Maja przez bulik58 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 9 godzin temu, copycat napisał: AI w śmietniku. Fajnie że model się podoba, dzięki. Model pierwsza klasa , co do flagi też wyszła ci pierwszorzędnie . Gdyby nie twój wpis nie zauważyłbym iż zamiast gwiazdek są kropki. Za pomocą AI czy też innych programów można tworzyć super fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi