copycat Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu (edytowane) Model zrobiony prawie rok temu, i mimo że wygrał nagrodę główną w klubie i brąz na wystawie, był też na paru wystawach, to dopiero dzisiaj postawiłem kropkę nad i. Dorobiłem brakujące pasy i mogę zrobić galerię. Edytowane 8 godzin temu przez copycat Wyrzuciłem zdjęcia AI 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Efektowny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Świetny. Mogę zapytać jak i z czego zrobiłeś flagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Bardzo ładne wykonanie, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu (edytowane) 31 minut temu, WPR napisał: flagę? Papier do pakowania lub taki z butów, byleby nie był śliski. Paski maskowałem taśmą Tamiya. Tylko nie miałem wzorca gwiazdy, więc są kropki Edytowane 12 godzin temu przez copycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Model na wypasie, a ten drut kolczasty to już wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Model świetny ale to AI mogłeś sobie darować bo wygląda to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Bardzo dobry model, a co do zdjęć z tłem Ai to zdecydowanie niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu AI w śmietniku. Fajnie że model się podoba, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi