zbigi10000 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Model Tamiya PR MK IV zmodyfikowany do wersji PR MK XVI. Budowę rozpocząłem w ubiegłym roku i jakoś nie mogłem go skończyć ,ale się przełamałem i jest kolejny na półce. Wymalowany , MRP120, Mr Hobby GX114. Model przedstawia maszynę z 544. Dywizjonu RAF Benson z czerwca 1944 roku. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Prezentuje się zacnie. Motorki jak sprokurowałeś? Coś jeszcze zmieniałeś (oprócz rzecz jasna kamer)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja Inspirowałem się https://soyuyo.main.jp/mosquito/mosquito.html , tak ,że motorki są z airfixa , ale są już dostępne lepsze konwersje , kabina też rzeźba airfix plus tamiya. Popełniłem kilka błędów ale niestety za późno się dowiedziałem . Druga kamera na spodzie kadłuba powinna być identyczna jak pierwsza. Następnie listwy które są na górze płata nie powinno ich być . Są to wzmocnienia w egzemplarzach muzealnych aby eksponaty się nie zdegradowały , w samolotach ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Świetny, Moskita dawno tu nie było. Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej R Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi