eKrystian Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Nie za ciekawie to się prezentuje. Właśnie taki są efekty zazwyczaj remontu dla tego złożony model to złożony i tyle. No, ale zobaczymy co dalej zaprezentujesz. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Dokładnie tak samo myślę jak koledzy powyżej,ale powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 No faktycznie ciężka sprawa ale mam nadzieje że uratujesz ten model! 3mam kciuki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Wiem, że nic tak nie cieszy jak dokonanie rzeczy niemożliwej ale ta kabina wygląda nieciekawie. Życzę powodzenia w renowacji. Niech moc będzie z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Sebastian nie ma rzeczy nie możliwych są tylko trudne w wykonaniu. Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 7 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2009 Będzie dobrze na razie nie mam poważniejszych problemów z kastą!!na dzień dzisiejszy kasta jest w końcowej fazie szpachlowania i szlifowania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 wczoraj trochę pogrzebałem przy modelu a oto tego skutki!! Kasta została pryśnięta podkładem ale podkład zaje..ście rożni się odcieniem niż jest na zakrętce!!wyszedł jak by szary ale na odwrocie pisze że to podkład ale mniejsza o to lakier położony jest bez przebić podkładu. Lakier będzie koloru różowego!!. W miejscu gdzie kasta była szpachlowana wyskoczyły pęcherzyki które zeszlifowałem i pomalowałem jeszcze raz!! a tu wstępnie pomalowana kabina !!! wstępnie bo kasta bedzie jeszcze malowana kilkoma warstwami koloru!!! A bak jest na próbę przyłożony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Odważny kolorek Działaj, działaj w końcu królowa musi wyglądać jak na królową przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Editt Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Kolego, Ty masz jakieś zaburzenia emocjonalne, czy jakieś problemy że wszędzie stawiasz po parę wykrzykników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Wykonanie ok.Ale kolor mi się nie podoba.To rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Kolego, Ty masz jakieś zaburzenia emocjonalne, czy jakieś problemy że wszędzie stawiasz po parę wykrzykników? Kolego a Ty masz jakieś problemy emocjonalne że zwracasz komuś uwagę? Tak jak powiedział Messer rzeczywiście kolorek odważny no ale tobie ma się podobać. Czekam z niecierpliwością na wynik renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Oj może ktoś lubi różowy kolor. Ja też robie 105 różową ale to inna sprawa światła pomaluj na srebno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Oj może ktoś lubi różowy kolor. Ja też robie 105 różową ale to inna sprawa światła pomaluj na srebno Ja też lubię różowy mam nawet parę koszulek różowych Ale mi nie pasuje do tej scanii różowy lecz mogę się mylić.. poczekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 Kolorek nie zostanie jednolicie różowy dlatego że różowy mi tez nie przypada do gustu!Ale widziałem na parkingu różową scanie tandem! Nie wzoruje się na niej ale kolorek wyglądał razem z czarnymi pasami rewelacyjnie!!A jeśli chodzi że mam zaburzenia emocjonalne to ktoś źle ci nagadał o mnie nagadasz nie z tym co trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Szkoda ze nie zrobiłeś 6x4, ale i tak to fajne wygląda. A co do kolorku to fajny, a czarny daje takiego temperamentu.... czy jakoś tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Kolego, Ty masz jakieś zaburzenia emocjonalne, czy jakieś problemy że wszędzie stawiasz po parę wykrzykników? Kolego a Ty masz jakieś problemy emocjonalne że zwracasz komuś uwagę? A to co nie można kogoś się zapytać czego stawia tyle wykrzykników ? Nie którym się dobrze czyta taki tekst z wykrzyknikami, a nie którym nie, tym bardziej, że jest tego trochę Co do modelu całkiem,całkiem kolorek Tobie ma się podobać sprawa gustu. Czekam na dalsze postępy z renowacji. Pozdrawiam,NigerR4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Oj może ktoś lubi różowy kolor. Ja też robie 105 różową ale to inna sprawa światła pomaluj na srebno Ja też lubię różowy mam nawet parę koszulek różowych Ale mi nie pasuje do tej scanii różowy lecz mogę się mylić.. poczekam na efekt końcowy Hehe sam mam kilka koszulek polo różowych ale w takim lekkim odcieniu ale to w lato sie nosi a lata jeszcze nie ma a co do tej Scani to będzie jakaś buda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 Buda będzie na końcu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 To super !!!!!! A tak na serio to koncepcja na Scanie odważna i ciekawa . Ja jak bym miał zrobić jeszcze następną ''erke'' w kolorze różowym to tylko z białymi dodatkami (typu : grill,lusterka,klamki,owiewki itp.) Nie wiem czemu tak mam że lubię takie zestawienie,białe dodatki + jakiś tam kolorek kasty Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Editt Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Super scania!!!!!!!!!! Super wykonanie!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na dalsze postępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Więcej wykrzykników to się nie dało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Editt Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Biorę przykład z kolegi który założył ten temat. Edytowane 9 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 A tak w tłumaczeniu na polski Bo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 W dniach 10.01.2009-14.01.2009 Zarządzam przerwę w relacji z powodów osobistych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Czas powrócić do relacji z renowacji Scanii!! A oto postępy A i tak żeby było jasne ja robię samochód z silnikiem normalnym a nie pięknie pomalowane !!!! A oto buda jak już wcześniej się dopytywaliście. Buda będzie samoróbka już jest forma a na to będzie kładziona mata szklana z żywicą a na to szpachel (samochodowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi