halset Napisano Piątek o 21:25 Share Napisano Piątek o 21:25 (edytowane) Finito. Krótkie podsumowanie rzeczy, które popsułem: Mody zewn.: - usunięte listwy ozdobne - wycięta klapa bagażnika i drzwi kierowcy - kompletne wnętrze bagażnika - kompletna komora silnika + wyposażenie (zawiasy maski, przekładnia kierownicza, wspomaganie, wiatrak klimy, klaksony itd) - nowy silnik - nowe felgi i opony - resor piórowy, piasta tył i bębny hamulcowe - zderzak przód - wycieraczki - klamki i lusterka boczne - odkryty wlew paliwa - emblematy na masce i bagażniku Mody wewn.: - złożone oparcie kierowcy - usunięte zegary i radio - nowa kierownica i dźwignie - nowe lusterko wsteczne - daszki przeciwsłoneczne - część drzwi kierowcy z zamkiem - dzyndzle te do wciskania od zamka drzwi, raczej nikt nigdy ich nie zobaczy + różne rupiecie w bagażniku i w środku Poza tym polecam paprotki od AK, jak się kogoś bardzo nie lubi to można np je kupić i dać mu w prezencie. Edytowane Sobota o 08:36 przez halset 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu0112 Napisano Sobota o 10:38 Share Napisano Sobota o 10:38 Praca bardzo ładna, Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Sobota o 11:26 Share Napisano Sobota o 11:26 Pysznie jest, zwłaszcza 3 pierwsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Sobota o 23:55 Share Napisano Sobota o 23:55 Kibicowałem od początku. I nie zawiodłem się. Tło na pierwszym zdjęciu weszło super. Można się nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Niedziela o 07:04 Share Napisano Niedziela o 07:04 Tak, zdjęcia na tle prawdziwego lasu robią robotę! Nie lubię takich tematów, zwłaszcza że ten Chevy to jeden z moich ulubionych designów i chciałbym go widzieć w jednym kawałku... ALE modelarsko jest bardzo dobrze. Na przykład te zardzewiałe miejsca wyszły doskonale. Gratuluję ukończenia projektu na tak wysokim poziomie! Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi