MjrTom Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca Witam wszystkich, KAMAZ 5350 ze Zvezdy+ Quinta Studio. Model jest fenomenalny (po za oszkleniem) łatwy w montażu, czytelna instrukcja (dla mnie). Zestawów Quinta Studio nie trzeba reklamować (prawie jak Eduard spejs he,he,he) . Malowany jak zwykle MrColor, MrPaint, Tamiya. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. 8 Cytuj
marioba Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca (edytowane) Nówka sztuka, nie śmigany! Stan fabryczny! Na czarnych blachach, znaczy się armijny! Podoba mi się! Ma swój urok! Mariusz Ps. Zwierciadła lusterek są super! Edytowane 11 Czerwca przez marioba 1 Cytuj
MjrTom Napisano 11 Czerwca Autor Napisano 11 Czerwca Stan fabryczny oczywiście. Cieszę się że " się podoba się ". Pozdrawiam. Cytuj
Robi Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca raczej nie moje zainteresowania, ale muszę przyznać że bardzo mi się podoba 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca (edytowane) Daj oznaki z Opracji Specjalnej i trochę kurzu. Edytowane 12 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj
robertmodelarz Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca (edytowane) Wojna na Ukrainie oznaczenia to Z i V. Edytowane 12 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj
MjrTom Napisano 12 Czerwca Autor Napisano 12 Czerwca (edytowane) To są te oznaki... Ładne jaja. Normalnie Z jak Zorro, albo inny Batman. Edytowane 12 Czerwca przez MjrTom Pomyłka Cytuj
MjrTom Napisano 12 Czerwca Autor Napisano 12 Czerwca (edytowane) A jeszcze ten na zdjęciu jest strącony, a ja takiego nie "chcem" Edytowane 12 Czerwca przez MjrTom Pomyłka Cytuj
Robi Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca 4 godziny temu, MjrTom napisał: A jeszcze ten na zdjęciu jest strącony, a ja takiego nie "chcem" Nie ważne jak wyglonda, ważne że sie tszyma 1 Cytuj
Adams M1A1 Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca Mnie się podoba, bo jest ładny czysty, nowy, nakrętki w kółkach nówka sztuka , jakby właśnie wyjechał z fabryki w Надбиржыx Чолнax , albo stał gdzieś w jakimś garażu na ZN-e . Jak dla mnie takim najbardziej rażącym bublem jest to że, zbieżność Ci kmpletnie siadła Przyjacielu i to zarówno na przedniej jak i na tylnej (2-giej osi) takie położenie kół miało by sens wtedy, gdyby wisiał w powietrzu na podporach np. jako żuraw samochodowy, jak to powinno wyglądać obejrzyj zdjęcie tego trafionego Z-KAMA3-a które wrzucił robertmodelarz. Kalki od Qinty robią robotę, przydałyby się jeszcze blaszki byłby jeszcze lepszy, ale w Polsce są trudne do dostania i trzeba w Kazachstanie kupować. Te zestawowe szyby faktycznie pancerne , mogłyby być cieńsze, ale i na to jest rada , kształt prosty można zawsze je wyciąć z cieniutkiej pleksy np. z jakiegoś opakowania ( są naprawdę świetnie). Pozdr. A. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi