Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,  KAMAZ 5350 ze Zvezdy+ Quinta Studio. Model jest fenomenalny (po za oszkleniem) łatwy w montażu, czytelna instrukcja (dla mnie). Zestawów Quinta Studio nie trzeba reklamować (prawie jak Eduard spejs he,he,he) . Malowany jak zwykle MrColor, MrPaint, Tamiya. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

IMG_20260611_111130.jpg

IMG_20260611_111147.jpg

IMG_20260611_111158.jpg

IMG_20260611_111219.jpg

IMG_20260611_111333.jpg

IMG_20260611_111338.jpg

IMG_20260611_111427.jpg

IMG_20260611_111255.jpg

IMG_20260611_111230.jpg

• Like 8
Napisano (edytowane)

Nówka sztuka, nie śmigany! Stan fabryczny! Na czarnych blachach, znaczy się armijny!

Podoba mi się! Ma swój urok!

Mariusz

Ps. Zwierciadła lusterek są super!

Edytowane przez marioba
  • Like 1
Napisano

raczej nie moje zainteresowania, ale muszę przyznać że bardzo mi się podoba👍

• Like 1
Napisano (edytowane)

Daj oznaki z Opracji Specjalnej i trochę kurzu.

Edytowane przez robertmodelarz
Napisano (edytowane)

Wojna na Ukrainie oznaczenia to Z i V.

f_mo_lon_runningmice_220913-4mtebn.jpg

Edytowane przez robertmodelarz
Napisano (edytowane)

To są te oznaki... Ładne jaja. Normalnie Z jak Zorro, albo inny Batman.

Edytowane przez MjrTom
Pomyłka
Napisano
4 godziny temu, MjrTom napisał:

A jeszcze ten na zdjęciu jest strącony, a ja takiego nie "chcem"

Nie ważne jak wyglonda, ważne że sie tszyma👍

• Haha 1
Napisano

Mnie się podoba, bo jest ładny czysty, nowy, nakrętki w kółkach nówka sztuka , jakby właśnie wyjechał z fabryki w Надбиржыx  Чолнax😉  , albo stał gdzieś w jakimś garażu na ZN-e :mrgreen:. Jak dla mnie takim najbardziej rażącym bublem  jest to że, zbieżność Ci kmpletnie siadła Przyjacielu i to zarówno na przedniej jak i na tylnej (2-giej osi) takie położenie kół miało by sens wtedy, gdyby wisiał w powietrzu na podporach  np. jako żuraw samochodowy, jak to powinno wyglądać obejrzyj  zdjęcie tego trafionego Z-KAMA3-a które wrzucił robertmodelarz. Kalki od Qinty robią robotę, przydałyby się jeszcze blaszki byłby jeszcze lepszy, ale w Polsce są trudne do dostania i trzeba w Kazachstanie kupować:D. Te zestawowe szyby faktycznie pancerne , mogłyby być cieńsze, ale i na to jest rada , kształt prosty można zawsze je wyciąć z cieniutkiej pleksy np. z jakiegoś opakowania ( są naprawdę świetnie). Pozdr. A.