MjrTom Napisano Czwartek o 10:24 Share Napisano Czwartek o 10:24 Witam wszystkich, KAMAZ 5350 ze Zvezdy+ Quinta Studio. Model jest fenomenalny (po za oszkleniem) łatwy w montażu, czytelna instrukcja (dla mnie). Zestawów Quinta Studio nie trzeba reklamować (prawie jak Eduard spejs he,he,he) . Malowany jak zwykle MrColor, MrPaint, Tamiya. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Czwartek o 10:29 Share Napisano Czwartek o 10:29 (edytowane) Nówka sztuka, nie śmigany! Stan fabryczny! Na czarnych blachach, znaczy się armijny! Podoba mi się! Ma swój urok! Mariusz Ps. Zwierciadła lusterek są super! Edytowane Czwartek o 10:31 przez marioba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MjrTom Napisano Czwartek o 10:35 Autor Share Napisano Czwartek o 10:35 Stan fabryczny oczywiście. Cieszę się że " się podoba się ". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Czwartek o 12:08 Share Napisano Czwartek o 12:08 Świetny model, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MjrTom Napisano Czwartek o 12:27 Autor Share Napisano Czwartek o 12:27 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Czwartek o 12:58 Share Napisano Czwartek o 12:58 raczej nie moje zainteresowania, ale muszę przyznać że bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MjrTom Napisano Czwartek o 13:48 Autor Share Napisano Czwartek o 13:48 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Piątek o 13:35 Share Napisano Piątek o 13:35 (edytowane) Daj oznaki z Opracji Specjalnej i trochę kurzu. Edytowane Piątek o 13:37 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MjrTom Napisano Piątek o 14:21 Autor Share Napisano Piątek o 14:21 A szto eto ta operacja specjalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Piątek o 14:46 Share Napisano Piątek o 14:46 (edytowane) Wojna na Ukrainie oznaczenia to Z i V. Edytowane Piątek o 15:08 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MjrTom Napisano Piątek o 16:24 Autor Share Napisano Piątek o 16:24 (edytowane) To są te oznaki... Ładne jaja. Normalnie Z jak Zorro, albo inny Batman. Edytowane Piątek o 16:26 przez MjrTom Pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MjrTom Napisano Piątek o 16:29 Autor Share Napisano Piątek o 16:29 (edytowane) A jeszcze ten na zdjęciu jest strącony, a ja takiego nie "chcem" Edytowane Piątek o 16:30 przez MjrTom Pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 20:44 Share Napisano Piątek o 20:44 4 godziny temu, MjrTom napisał: A jeszcze ten na zdjęciu jest strącony, a ja takiego nie "chcem" Nie ważne jak wyglonda, ważne że sie tszyma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Sobota o 22:57 Share Napisano Sobota o 22:57 Mnie się podoba, bo jest ładny czysty, nowy, nakrętki w kółkach nówka sztuka , jakby właśnie wyjechał z fabryki w Надбиржыx Чолнax , albo stał gdzieś w jakimś garażu na ZN-e . Jak dla mnie takim najbardziej rażącym bublem jest to że, zbieżność Ci kmpletnie siadła Przyjacielu i to zarówno na przedniej jak i na tylnej (2-giej osi) takie położenie kół miało by sens wtedy, gdyby wisiał w powietrzu na podporach np. jako żuraw samochodowy, jak to powinno wyglądać obejrzyj zdjęcie tego trafionego Z-KAMA3-a które wrzucił robertmodelarz. Kalki od Qinty robią robotę, przydałyby się jeszcze blaszki byłby jeszcze lepszy, ale w Polsce są trudne do dostania i trzeba w Kazachstanie kupować. Te zestawowe szyby faktycznie pancerne , mogłyby być cieńsze, ale i na to jest rada , kształt prosty można zawsze je wyciąć z cieniutkiej pleksy np. z jakiegoś opakowania ( są naprawdę świetnie). Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi