Grzes Napisano Poniedziałek o 22:05 Share Napisano Poniedziałek o 22:05 (edytowane) TysiącPięćsetStoDziewięćset projektów rozpoczętych, więc cóż szkodzi zacząć kolejny... W latach 90. Polskie lotnictwo wojskowe zaczęło się otwierać na zachód. Organizowano mnóstwo wizyt zachodnich oficjeli wojskowych w naszych jednostkach, odkrywając przed nimi tajemnice naszego uzbrojenia, o czym z dumą informowała prasa partyjna, przepraszam - fachowa. Wystawione samoloty okraszane były pokazem uzbrojenia przenoszonego przez samoloty. Zawsze ujmowały mnie te wystawki lotnicze, zwłaszcza przy samolotach Su-22... ...postanowiłem więc zrobić swoją. Plan jest prosty: podstawka + wystawka uzbrojenia + trochę figurek + jakiś samolot Zasoby z magazynu wyjąłem, coś się z tego wykorzysta Trochę już se podłubałem, ale o tym "następną razą" Edytowane 13 godzin temu przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu 8 godzin temu, Grzes napisał: Trochę już se podłubałem, To cię jednak nie usprawiedliwia z nieobecności na Babarybie 8 godzin temu, Grzes napisał: jakiś samolot ostatnio modny jest Dromader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu 8 minut temu, abtb napisał: To cię jednak nie usprawiedliwia Żadnych usprawiedliwień! Zwłaszcza, że nic nie modelowałem. 9 minut temu, abtb napisał: ostatnio modny jest Dromader No i Meserszmity zawsze w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 32 minuty temu, Grzes napisał: No i Meserszmity W tym, konkretnym przypadku dopuszcza się pod warunkiem, że będzie ten dobry czyli NRD-owski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 godzin temu Autor Share Napisano 9 godzin temu Jako pierwsze zrobiłem B-13L czyli wyrzutnie niekierowanych pocisków rakietowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi