Grzes Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca (edytowane) TysiącPięćsetStoDziewięćset projektów rozpoczętych, więc cóż szkodzi zacząć kolejny... W latach 90. Polskie lotnictwo wojskowe zaczęło się otwierać na zachód. Organizowano mnóstwo wizyt zachodnich oficjeli wojskowych w naszych jednostkach, odkrywając przed nimi tajemnice naszego uzbrojenia, o czym z dumą informowała prasa partyjna, przepraszam - fachowa. Wystawione samoloty okraszane były pokazem uzbrojenia przenoszonego przez samoloty. Zawsze ujmowały mnie te wystawki lotnicze, zwłaszcza przy samolotach Su-22... ...postanowiłem więc zrobić swoją. Plan jest prosty: podstawka + wystawka uzbrojenia + trochę figurek + jakiś samolot Zasoby z magazynu wyjąłem, coś się z tego wykorzysta Trochę już se podłubałem, ale o tym "następną razą" Edytowane 16 Czerwca przez Grzes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca 8 godzin temu, Grzes napisał: Trochę już se podłubałem, To cię jednak nie usprawiedliwia z nieobecności na Babarybie 8 godzin temu, Grzes napisał: jakiś samolot ostatnio modny jest Dromader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca 8 minut temu, abtb napisał: To cię jednak nie usprawiedliwia Żadnych usprawiedliwień! Zwłaszcza, że nic nie modelowałem. 9 minut temu, abtb napisał: ostatnio modny jest Dromader No i Meserszmity zawsze w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca 32 minuty temu, Grzes napisał: No i Meserszmity W tym, konkretnym przypadku dopuszcza się pod warunkiem, że będzie ten dobry czyli NRD-owski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca Jako pierwsze zrobiłem B-13L czyli wyrzutnie niekierowanych pocisków rakietowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca z czego zrobiłeś "podstawki"? Na razie wygląda to bardzo fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca 4 godziny temu, mysiek13 napisał: z czego zrobiłeś "podstawki"? W sumie robią się cały czas. Biorę profil (najczęściej prostokątny) i pilniczkiem wybieram krągłości dobrane pod konkretne uzbrojenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Super pomysł kolego - pamiętam jakie wrażenie zrobiły nasze wyczyny w tamtym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca 2 godziny temu, flynavy napisał: Super pomysł kolego Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Kolejne dwa rodzaje wyrzutni niekierowanych pocisków rakietowych: UB-32 + UB-16 (eduard) Edytowane 18 Czerwca przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Ostatni typ wyrzutni npr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca (edytowane) Chyba zacznę robić jakiś "polski" samolot, bez inwestowania w vyzbroj Co najwyżej słoik miodu pozyskam na wymianę Edytowane 20 Czerwca przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca (edytowane) W dniu 20.06.2026 o 17:01, abtb napisał: Chyba zacznę robić jakiś "polski" samolot, bez inwestowania w vyzbroj Co najwyżej słoik miodu pozyskam na wymianę No, trochę tego nazbierałem, a dobry miut z Podlasia wiadomo... mniam! Dopóki nie zrobię właściwej podstawki będę się rozstawiał na takiej dyżurnej o nazwie "stare lotnisko" Edytowane 24 Czerwca przez Grzes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Czerwca Autor Share Napisano 28 Czerwca I już można się pobawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca Jest i sama delegacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca Niestety, widać, że ta ekipa jest z dwóch innych parafii. Proporcje ciemnych Panów wskazują, że raczej są trollami, zwłaszcza ten z prawej strony. Chyba że to kapitaliści ze zgniłego Zachodu, odpasieni na krzywdzie i wyzysku proletariatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca 10 minut temu, socjo1 napisał: Chyba że to kapitaliści ze zgniłego Zachodu, odpasieni na krzywdzie i wyzysku proletariatu... To jest niestety smutna oczywistość. Ale poczekaj, wkrótce wpadną w moje ręce, to im się schudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Sobota o 10:30 Share Napisano Sobota o 10:30 (edytowane) W dniu 29.06.2026 o 19:12, Grzes napisał: Jest i sama delegacja Dorób jeszcze Szwedkę Foto: Lotnictwo AI 1/1991 Edytowane Sobota o 19:09 przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Sobota o 10:51 Autor Share Napisano Sobota o 10:51 20 minut temu, Wymysl napisał: Fajna foteczka Wrzucam do mojego archiwum. A co do Szwedki - temat rozwojowy, więc nie wykluczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Sobota o 19:11 Share Napisano Sobota o 19:11 Do kompletu jeszcze seria filmów z wydarzenia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Sobota o 19:47 Autor Share Napisano Sobota o 19:47 34 minuty temu, Wymysl napisał: Do kompletu jeszcze seria filmów z wydarzenia: Dzięki! Materiały fantastyczne. Start grupowy - coś pięknego! Musiał zrobić wrażenie na gościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 12:04 Autor Share Napisano Niedziela o 12:04 Jakieś takie bardzo wstępne przymiarki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Środa o 22:24 Autor Share Napisano Środa o 22:24 Produkujemy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Taka ciekawostka do tematu może "przydasię"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 godzin temu Autor Share Napisano 15 godzin temu 7 godzin temu, Artek82 napisał: może "przydasię". Dziękuję Już zarchiwizowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi