panDespota Napisano 18 Czerwca Napisano 18 Czerwca Garbaty Jak chodził za mną od dłuższego czasu. Chciałem też coś czego nie musiał bym wieczorami nitować. Padło na Zvezde i nie ukrywam że jestem mega zadowolony. Jak na razie fajny detal i spasowanie. Skończona kabinka. Dodane pasy AML. 6 Cytuj
BRAVO112 Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca zrobilem " garbatego" z Army , sle Zvezde tez chyba kupie pilnie obserwuje 1 Cytuj
Xmen Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca W dniu 19.06.2026 o 09:02, BRAVO112 napisał: zrobilem " garbatego" z Army , sle Zvezde tez chyba kupie pilnie obserwuje Arma robi model"garbatego" Jak-1? Cytuj
BRAVO112 Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca (edytowane) nie pisalem do nicht, czy bedzie garbaty, ale odpisali mi, ze na razie nie ma popytu na ruskie samoloty i garbatego nie bedzie.Mialem jakas kabine chyba z falcona. A Jak model byl gotowy, to wyszla Zvezda.Dlatego jestem ciekawy, co to jest Edytowane 20 Czerwca przez BRAVO112 Cytuj
zatras Napisano 21 Czerwca Napisano 21 Czerwca W dniu 20.06.2026 o 17:00, BRAVO112 napisał: Dlatego jestem ciekawy, co to jest Wysokiek jakości model ,na poziomie modeli Army Cytuj
Xmen Napisano 21 Czerwca Napisano 21 Czerwca 38 minut temu, zatras napisał: Wysokiek jakości model ,na poziomie modeli Army Bluźnierca.Na stos Go. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi