panDespota Napisano Czwartek o 23:45 Share Napisano Czwartek o 23:45 Garbaty Jak chodził za mną od dłuższego czasu. Chciałem też coś czego nie musiał bym wieczorami nitować. Padło na Zvezde i nie ukrywam że jestem mega zadowolony. Jak na razie fajny detal i spasowanie. Skończona kabinka. Dodane pasy AML. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 06:14 Share Napisano Piątek o 06:14 Oglądam, będzie się działo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Piątek o 09:02 Share Napisano Piątek o 09:02 zrobilem " garbatego" z Army , sle Zvezde tez chyba kupie pilnie obserwuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano wczoraj o 16:48 Share Napisano wczoraj o 16:48 W dniu 19.06.2026 o 09:02, BRAVO112 napisał: zrobilem " garbatego" z Army , sle Zvezde tez chyba kupie pilnie obserwuje Arma robi model"garbatego" Jak-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano wczoraj o 17:00 Share Napisano wczoraj o 17:00 (edytowane) nie pisalem do nicht, czy bedzie garbaty, ale odpisali mi, ze na razie nie ma popytu na ruskie samoloty i garbatego nie bedzie.Mialem jakas kabine chyba z falcona. A Jak model byl gotowy, to wyszla Zvezda.Dlatego jestem ciekawy, co to jest Edytowane wczoraj o 17:01 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu W dniu 20.06.2026 o 17:00, BRAVO112 napisał: Dlatego jestem ciekawy, co to jest Wysokiek jakości model ,na poziomie modeli Army Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 38 minut temu, zatras napisał: Wysokiek jakości model ,na poziomie modeli Army Bluźnierca.Na stos Go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi