Mariusz 72 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Cześć Taki nowy temacik rozgrzebałem sobie. SU-76 M (1:35) MiniArt + lufka RB Model. Model nabyłem w całkiem fajnej cenie dzięki uprzejmości naszego kolegi Stakov. I to tyle dobrego... bo plastik nieprzyjemny, pokrzywione to i sporo jamek skurczowych. Największym mankamentem tego modelu jest niespasowanie obudowy armaty. Trzeba się bardzo natrudzić żeby unieść działo do góry... Siermiężność konstrukcji jest wręcz piękna Udało się polutować ładnie lufkę, choć pan tokarz poszalał i musiałem się pozbyć 3 mm szpary między hamulcem, a lufą... Armata poskładana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Będę podglądał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Mariusz 72 napisał: Siermiężność konstrukcji jest wręcz piękna Jak to w ruskim czołgu. W jakich malunkach go planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi