bulik58 Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca (edytowane) Tą fotkę z wystawy w Strzelcach Opolskich znalazłem na jednej ze stron FB , poniższe to część dokumentacji którą dołączyłem do modelu. Nie wiem czy ten pojazd był budowany w rzeczywistości. Ja za wzór wziąłem rysunek jaki znalazłem w sieci . Ciągnik to mix Trumpetera M983 oraz Italeri reszta to ,, Zrób to sam ,, , naczepa to żywiczny model M870 . Teraz kolej na nowy mix części , modeli czyli MaxxPro Dash + Spark II mine roller . Co wyjdzie to zobaczę za jakiś czas. Edytowane 3 Lipca przez bulik58 4 Cytuj
halset Napisano 2 Lipca Napisano 2 Lipca (edytowane) Wreszcie się doczekaliśmy. Porób przyzwoite zdjęcia, bo przez lupę trzeba patrzeć, a jest co oglądać - miałem przyjemność pogapić się na niego na żywo Zrywa majty z dupy że tak powiem. Edytowane 2 Lipca przez halset 1 Cytuj
bulik58 Napisano 3 Lipca Autor Napisano 3 Lipca (edytowane) 21 godzin temu, halset napisał: Zrywa majty z dupy że tak powiem. Dzięki .kiepski ze mnie paparazzi. Postaram się o lepsze foty , jedyne czego się obawiam , to takich komentarzy .... Edytowane 3 Lipca przez bulik58 Cytuj
Adamo722 Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca 23 godziny temu, halset napisał: Wreszcie się doczekaliśmy. Porób przyzwoite zdjęcia, bo przez lupę trzeba patrzeć, a jest co oglądać - miałem przyjemność pogapić się na niego na żywo Zrywa majty z dupy że tak powiem. W majtkach byłeś? Cytuj
halset Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca 2 godziny temu, Adamo722 napisał: W majtkach byłeś? Do czasu Cytuj
bulik58 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu W dniu 2.07.2026 o 16:32, halset napisał: Wreszcie się doczekaliśmy. I to w dwóch wersjach , wzbogaconej ..... i w okrojonej przez AI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi