Gerd Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu (edytowane) Temat zupełnie poza obszarem moich zainteresowań. Nawet nie za bardzo wiem czym / kim jest owa postać. Wiem ze z gry. Zatem jako byt wirtualny trudno jest skalowalny. Przykładając miarę człowieka wychodzi gdzieś skala 1:9 (200mm). Postać wykonana na zamówienie dla fascynata światów zmyślonych. Koniec końców nie pognał mnie gdy oddałem mu ukończoną prace, choć przez chwilę rozważałem wariant "różowy". Sama postać to, a jakże, druk 3D - przyzwoitej jakości. Interwencji wymagał jedynie miecz, który się był wygł, ale strumień gorącego powietrza go wyprostował. Pucha - jako punkt odniesienia skali. Niestety nie wiem kto jest producentem i specjalnie mnie to nie martwi. Znawców tematu nie zamierzałem urazić ignorancją. Edytowane 19 godzin temu przez Gerd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Podoba się .Mam teraz ostatnio właśnie mieć przyjemność do czynienia z tymi drukami.Bajery jakie drukują i haluny przyprawia o zawrót głowy .Mniejsze o skale.A detal.I jakość.Jest tam pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi