Gerd Napisano Niedziela o 19:47 Share Napisano Niedziela o 19:47 (edytowane) Temat zupełnie poza obszarem moich zainteresowań. Nawet nie za bardzo wiem czym / kim jest owa postać. Wiem ze z gry. Zatem jako byt wirtualny trudno jest skalowalny. Przykładając miarę człowieka wychodzi gdzieś skala 1:9 (200mm). Postać wykonana na zamówienie dla fascynata światów zmyślonych. Koniec końców nie pognał mnie gdy oddałem mu ukończoną prace, choć przez chwilę rozważałem wariant "różowy". Sama postać to, a jakże, druk 3D - przyzwoitej jakości. Interwencji wymagał jedynie miecz, który się był wygł, ale strumień gorącego powietrza go wyprostował. Pucha - jako punkt odniesienia skali. Niestety nie wiem kto jest producentem i specjalnie mnie to nie martwi. Znawców tematu nie zamierzałem urazić ignorancją. Edytowane Niedziela o 19:52 przez Gerd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Niedziela o 21:33 Share Napisano Niedziela o 21:33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Podoba się .Mam teraz ostatnio właśnie mieć przyjemność do czynienia z tymi drukami.Bajery jakie drukują i haluny przyprawia o zawrót głowy .Mniejsze o skale.A detal.I jakość.Jest tam pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi