Adrianowro Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Duża przerwa - jakoś natchnienia brakowało. Walczę z graffiti- trzeba będzie jeszcze dopieścić choć i tak pokryją sporo zacieki rdzy. A tu tworzy się podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Dobrze Ci idzie. Te esy-floresy malowane ręcznie pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Tak , najpierw była sugestia szablonu ale jedyna fota jaka przedstawia dobrze cały wzór to ta nędzna co jest na początku tematu. Za Chiny Ludowe nie mogłem tego wyciąć w Photoshopie pod szablon , więc nowa olejna miga +pędzel i jedziemy. Te olejne miga to faktycznie świetna sprawa - fajnie się kładą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 No to powiem, że jestem pod dużym wrażeniem, bo wygląda naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 no w końcu temat odżył. świetne te esy floresy, dzięki temu, że malowanę od ręki wyglądają naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Czekałem na ten powrót Świetnie to wygląda A czy to ma być jak "esy floresy" były świeże, czy już takie starsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Krzychu- zdecydowanie opcja kiedy bedą starsze. Te piekne zacieki rdzy Temat trochę stał bo najpierw nie było sand paste a potem natchnienia żeby ruszyć ale termin goni więc po pracy jadę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Termin powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Tak model startuje w konkursie FMR w temacie Pacyficznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Parę fotek najbrzydszego Shermana z kolejnych postępów Lekki makijaż pigmentami kadłuba. Finalizacja Fishbona będzie jak dokupię w tygodniu olejne miga bo są fajniejsze w malowaniu i szybciej schną od tych co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Jestem za chwycony twojm modelem to po prostu cudo,i takie pytanko jak wykonałeś w ten sposub model???????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Jestem za chwycony twojm modelem to po prostu cudo,i takie pytanko jak wykonałeś w ten sposub model???????. A o co dokładnie pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 fantastycznie Ci to idzie - jeśli go dobrze wtopisz w teren to bedzię jedna z najfajniejszych dioram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 fantastycznie Ci to idzie - jeśli go dobrze wtopisz w teren to bedzię jedna z najfajniejszych dioram Jak to mówią pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezier Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Panie skąd pan tyle tego złomu wytrzasną To wygląda jak... ... Sherman dopiero co wyciągnięty z pacyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 Panowie pytanie za 10 punktów - Czy silnik stał na jakimś "łożu" Jak to mogło wyglądać ? A druga sprawa co to jest to kółko oznaczone jako A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 http://lh3.ggpht.com/_yCl6_ll7A3g/SA-8GNSL21I/AAAAAAAACoI/TOMw7kYdfVs/M4A3E8-+Lyons-+HVSS+bogie.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 http://lh3.ggpht.com/_yCl6_ll7A3g/SA-8GNSL21I/AAAAAAAACoI/TOMw7kYdfVs/M4A3E8-+Lyons-+HVSS+bogie.JPG coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 skopiuj u wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 skopiuj u wklej Ha człek jak ta małpa tylko wciska te klawisze zamiast popróbować inaczej - nici z banana Podejrzewałem te małe kółeczko ale coś mi się-rozmiarowo nie zgadzały-dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 A ten napis "WTF" też będzie ma modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 A ten napis "WTF" też będzie ma modelu? Pewnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Kolejne bohomazy Jak widać w tle walczę również z rybkami- chyba najgorsze z całego projektu Mech wodny się moczy w glicerynie, podstawka się bejcuje - niedługo osadzanie na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Szukam innego synonimu do "bosko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Fantastyczna robota Jestem pod dużym wrażeniem... P.S.: to WTF mnie rozbraja xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi