patrykd Napisano Czwartek o 18:04 Autor Napisano Czwartek o 18:04 Aktualny stan prac nad wózkami. Oba mniej więcej na tym samym etapie 7 Cytuj
Wujciobryan Napisano Piątek o 19:41 Napisano Piątek o 19:41 W dniu 17.09.2026 o 20:04, patrykd napisał: Aktualny stan prac nad wózkami. Oba mniej więcej na tym samym etapie Ładnie to wygląda z tymi blaszkami.Ja do blaszek nie mam cierpliwości i chyba umiejętności bo choć kilka razy je stosowałem w moich dawnych modelach to z efektu nie byłem zadowolony Cytuj
patrykd Napisano Sobota o 17:21 Autor Napisano Sobota o 17:21 21 godzin temu, Wujciobryan napisał: Ładnie to wygląda z tymi blaszkami.Ja do blaszek nie mam cierpliwości i chyba umiejętności bo choć kilka razy je stosowałem w moich dawnych modelach to z efektu nie byłem zadowolony Dzięki za komentarz. Żeby podejść do blaszek trzeba mieć nie tylko cierpliwość, ale przede wysztkim dobre narzędzia, które pozwolą na precyzyjne ich kształtowanie. Bez tego ani rusz. Mnie osobiście zabawa z blaszkami sprawia wielką frajdę a efekt waloryzacji jest efektem ubocznym 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi