halset Napisano Niedziela o 09:02 Napisano Niedziela o 09:02 (edytowane) Kolejny z serii modeli wykonanych względnie (na moje standardy) szybko, trochę bezmyślnie i prosto z pudła, dla odskoczni od coniektórych projektów które potrafią się przeciągać w nieskończoność. Poza tym pilnie muszę zwolnić trochę miejsca, więc obecnie na stole mam kilka takich szybkich projektów. Edytowane Niedziela o 14:28 przez halset 15 2 Cytuj
Arkos22 Napisano Niedziela o 09:54 Napisano Niedziela o 09:54 Piękna scenka. Wszystko ładnie się komponuje i czuć frontowy klimat 1 Cytuj
bulik58 Napisano Niedziela o 09:57 Napisano Niedziela o 09:57 31 minut temu, halset napisał: Kolejny z serii modeli wykonanych względnie (na moje standardy) szybko Jeśli to była szybka robota to strach się bać jak wygląda długi projekt , do chwili obecnej pamiętam moment gdy zobaczyłem w Bytomiu tą ciężarówkę z transportem drzewa . Masz zdolność do tworzenia super modeli i scenek , której ci zazdroszczę . Pytanie w temacie samego modelu , jak według ciebie wypada porównanie modeli Takom/Blitz z RFM ? Kiedyś kupiłem ten model i byłem załamany , wieża to była porażka wygladal jak gdyby ktoś malutkim młoteczkiem ją obstukał. To ,, bagienko ,, z czego i jak zrobiłeś , figuranci klasy 1A. 1 1 Cytuj
Rafał B Napisano Niedziela o 09:57 Napisano Niedziela o 09:57 Bardzo ładna praca, jak zwykle jak to już u Ciebie, idealnie spójna kompozycja 1 Cytuj
Kalor Napisano Niedziela o 11:52 Napisano Niedziela o 11:52 Ładna scenka, masz większe zdjęcia? Bo bardzo podoba mi się ta kwitnąca trawa. 1 Cytuj
halset Napisano Niedziela o 14:35 Autor Napisano Niedziela o 14:35 4 godziny temu, bulik58 napisał: Pytanie w temacie samego modelu , jak według ciebie wypada porównanie modeli Takom/Blitz z RFM ? Kiedyś kupiłem ten model i byłem załamany , wieża to była porażka wygladal jak gdyby ktoś malutkim młoteczkiem ją obstukał. To ,, bagienko ,, z czego i jak zrobiłeś , figuranci klasy 1A. Mam jakieś 2 Pantery z wnętrzem z RFM, ale jeszcze ich nie dotykałem, więc nie mam porównania. Sam model składał się całkiem przyjemnie, w spokojne 2 wieczory można posklejać. Błoto u mnie to zawsze ten sam stary i sprawdzony przepis: ziemia z wodą, klejem i ewentualnie pigmentem. Woda to żywica zabarwiona jakąś Tamiyą. Zielenina własnej roboty. 2 godziny temu, Kalor napisał: Ładna scenka, masz większe zdjęcia? Bo bardzo podoba mi się ta kwitnąca trawa. Jeśli mówisz o tym: to to jest jakaś taka najzwyklejsza trawa ozdobna której wszędzie pełno, urwałem sobie kiedyś trochę w drodze z pracy do domu. Jak kwitnie to ma właśnie pełno takich beżowo-brązowych kłosów, wystarczy je oskubać i voilla 1 1 Cytuj
bulik58 Napisano Niedziela o 14:59 Napisano Niedziela o 14:59 Dzięki bardzo. Też lubię zbierać różne roślinki , często oddają rzeczywisty obraz lepiej jak sztuczne i do tego tylko za ukłon w jej kierunku Cytuj
robertmodelarz Napisano Niedziela o 17:06 Napisano Niedziela o 17:06 Kawał dobrej roboty. Czołg, załoganci oraz błoto pierwsza klasa. Roślinność robi robotę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi