halset Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia (edytowane) Kolejny z serii modeli wykonanych względnie (na moje standardy) szybko, trochę bezmyślnie i prosto z pudła, dla odskoczni od coniektórych projektów które potrafią się przeciągać w nieskończoność. Poza tym pilnie muszę zwolnić trochę miejsca, więc obecnie na stole mam kilka takich szybkich projektów. Edytowane 23 Sierpnia przez halset 25 2 Cytuj
Arkos22 Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia Piękna scenka. Wszystko ładnie się komponuje i czuć frontowy klimat 1 1 Cytuj
bulik58 Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia 31 minut temu, halset napisał: Kolejny z serii modeli wykonanych względnie (na moje standardy) szybko Jeśli to była szybka robota to strach się bać jak wygląda długi projekt , do chwili obecnej pamiętam moment gdy zobaczyłem w Bytomiu tą ciężarówkę z transportem drzewa . Masz zdolność do tworzenia super modeli i scenek , której ci zazdroszczę . Pytanie w temacie samego modelu , jak według ciebie wypada porównanie modeli Takom/Blitz z RFM ? Kiedyś kupiłem ten model i byłem załamany , wieża to była porażka wygladal jak gdyby ktoś malutkim młoteczkiem ją obstukał. To ,, bagienko ,, z czego i jak zrobiłeś , figuranci klasy 1A. 1 1 Cytuj
Rafał B Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia Bardzo ładna praca, jak zwykle jak to już u Ciebie, idealnie spójna kompozycja 1 Cytuj
Kalor Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia Ładna scenka, masz większe zdjęcia? Bo bardzo podoba mi się ta kwitnąca trawa. 1 Cytuj
halset Napisano 23 Sierpnia Autor Napisano 23 Sierpnia 4 godziny temu, bulik58 napisał: Pytanie w temacie samego modelu , jak według ciebie wypada porównanie modeli Takom/Blitz z RFM ? Kiedyś kupiłem ten model i byłem załamany , wieża to była porażka wygladal jak gdyby ktoś malutkim młoteczkiem ją obstukał. To ,, bagienko ,, z czego i jak zrobiłeś , figuranci klasy 1A. Mam jakieś 2 Pantery z wnętrzem z RFM, ale jeszcze ich nie dotykałem, więc nie mam porównania. Sam model składał się całkiem przyjemnie, w spokojne 2 wieczory można posklejać. Błoto u mnie to zawsze ten sam stary i sprawdzony przepis: ziemia z wodą, klejem i ewentualnie pigmentem. Woda to żywica zabarwiona jakąś Tamiyą. Zielenina własnej roboty. 2 godziny temu, Kalor napisał: Ładna scenka, masz większe zdjęcia? Bo bardzo podoba mi się ta kwitnąca trawa. Jeśli mówisz o tym: to to jest jakaś taka najzwyklejsza trawa ozdobna której wszędzie pełno, urwałem sobie kiedyś trochę w drodze z pracy do domu. Jak kwitnie to ma właśnie pełno takich beżowo-brązowych kłosów, wystarczy je oskubać i voilla 1 1 Cytuj
bulik58 Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia Dzięki bardzo. Też lubię zbierać różne roślinki , często oddają rzeczywisty obraz lepiej jak sztuczne i do tego tylko za ukłon w jej kierunku Cytuj
robertmodelarz Napisano 23 Sierpnia Napisano 23 Sierpnia Kawał dobrej roboty. Czołg, załoganci oraz błoto pierwsza klasa. Roślinność robi robotę. Cytuj
Sebastian76 Napisano 31 Sierpnia Napisano 31 Sierpnia Świetna praca. Spójna w formie, efektach i brudzeniu . Świetnie się ogląda. Gratulacje pracy i warsztatu. Cytuj
model91 Napisano 31 Sierpnia Napisano 31 Sierpnia Super, bardzo mi się podoba, lubię scenki z błotem, Twoje wygląda mega... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi