Wojtek Tul Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 (edited) Witam was po raz kolejny z moim nowym modelem, 1-szym wykonanym w tym roku i jeszcze nie do końca skończonym, ponieważ przyczepa nie jest w pełni jeszcze skończona. Ale pierwsze zarysy ciągnika mogę wam pokazać. Zdjęć nie znajdziecie w warsztacie, ponieważ nie zakładałem tam działu, ale wszelkie dotyczące pytania modelu proszę kierować tu w tym temacie lub na PW, postaram się na wszystkie wasze informacje odpowiedzieć. Koniec gadania, jedziemy z fotkami : pozdrawiam C.D.N Edited January 16, 2009 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Nie pasuje mi fioletowy silnik. A reszta ładnie wyszła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartini Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Wyśmienicie się prezentuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnym Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Modelik bardzo ładny....ehhh Wojtek co ty masz z ta watą....pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Zdjęcia trochę lipne, model ładny, silnik to jakaś abstrakcja daltonizmu [żart] , pomysł okej z wyrzuceniem sleepera, ale można było postarać się o efektowniejszą zabudowę w tym miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 Modelik bardzo ładny....ehhh Wojtek co ty masz z ta watą....pozdrawiam. No co lubię watę, daje imitację dymu z kominów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Jako że lubie fordy powiem ze kolorek ładny taki jak w moich modelach. Ale nie pasuje mi ta tylnia sciana z tyłu z pokrowcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurras Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Modelik ładnie się prezentuje . Wojtku jak chcesz zrobić oryginalny dym z kominów na czas fotek wystarczy podpalić 10 centymetrów kadzidełka i wrzucić do wydechów , efekt fotograficzny gwarantowany ale zrobisz jak Tobie pasuje pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurras Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Chciałem napisać 10 milimetrów coś mi się porąbało po 10 sentymetrach wydechy by się stopiły sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Dobre są też generatory dymu z kolejek dla dzieci. Można łatwo zamontować w modelu Ogólnie mało widać na zdjęciach. Całokształt nie bardzo mi się podoba, ale model sklejony schludnie i czysto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted January 15, 2009 Author Share Posted January 15, 2009 Jak mi się uda, to jutro wrzucę zdjęcia, Forda już z przyczepą cały zestaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irizar Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Wojtek Tul czym malowałeś hak? taki srebrny fajny wyszedł jak sprei to pokaż fotke puszki albo numer, jak farba to też Model 10/10 zazdroszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 I C.D.N przyczepa w końcu skończona, jedziemy dalej z fotkami : Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Co do naczepy to całkiem fajnie wygląda, widać, że robienie od podstaw nie ma dla ciebie tajemnic, jednak sam zestaw wygląda dziwnie, głównie dlatego, że po co wreckerowi przyczepa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Wojtek Tul czym malowałeś hak? taki srebrny fajny wyszedł jak sprei to pokaż fotke puszki albo numer, jak farba to też Model 10/10 zazdroszcze Proszę tu masz nr. spreja FIAT-620 Firma- Motip. Srebrny oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
voseba Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 (edited) wrecker i przyczepa? Edited January 16, 2009 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek14pl Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 voseba Jak już to przyczepa :P bez obrazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voseba Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 voseba Jak już to przyczepa :P bez obrazy masz racje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Wojtek do czego słyży ta przyczepa bo chyba nie do przewozu aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ja pozostawie ten temat bez komentarza Link to comment Share on other sites More sharing options...
raben Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Tornado służy ona do wożenia wozideł budowlanych tak jak jest w nazwie tematu a to czy się to nadaje do tego czy nie pozostawiam Wojtkowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 To ja poproszę o fotkę oryginału [1:1] bo takiej jeszcze nigdy nie widziałem. Na razie się wstrzymam z komentarzami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel fan Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Dokładnie. Robota ok, ale wydaje mi się, że nie do wreckerka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Nie będę się tłumaczył jak dziecko.Mnie się taki zestaw bardzo podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel fan Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 I o to chodzi najważniejsze żeby Tobie się podobał, my tylko komentujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts