Wojtek Tul Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Witam was po raz kolejny z moim nowym modelem, 1-szym wykonanym w tym roku i jeszcze nie do końca skończonym, ponieważ przyczepa nie jest w pełni jeszcze skończona. Ale pierwsze zarysy ciągnika mogę wam pokazać. Zdjęć nie znajdziecie w warsztacie, ponieważ nie zakładałem tam działu, ale wszelkie dotyczące pytania modelu proszę kierować tu w tym temacie lub na PW, postaram się na wszystkie wasze informacje odpowiedzieć. Koniec gadania, jedziemy z fotkami : pozdrawiam C.D.N Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Nie pasuje mi fioletowy silnik. A reszta ładnie wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Wyśmienicie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Modelik bardzo ładny....ehhh Wojtek co ty masz z ta watą....pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Zdjęcia trochę lipne, model ładny, silnik to jakaś abstrakcja daltonizmu [żart] , pomysł okej z wyrzuceniem sleepera, ale można było postarać się o efektowniejszą zabudowę w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Modelik bardzo ładny....ehhh Wojtek co ty masz z ta watą....pozdrawiam. No co lubię watę, daje imitację dymu z kominów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Jako że lubie fordy powiem ze kolorek ładny taki jak w moich modelach. Ale nie pasuje mi ta tylnia sciana z tyłu z pokrowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Modelik ładnie się prezentuje . Wojtku jak chcesz zrobić oryginalny dym z kominów na czas fotek wystarczy podpalić 10 centymetrów kadzidełka i wrzucić do wydechów , efekt fotograficzny gwarantowany ale zrobisz jak Tobie pasuje pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Chciałem napisać 10 milimetrów coś mi się porąbało po 10 sentymetrach wydechy by się stopiły sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Dobre są też generatory dymu z kolejek dla dzieci. Można łatwo zamontować w modelu Ogólnie mało widać na zdjęciach. Całokształt nie bardzo mi się podoba, ale model sklejony schludnie i czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Jak mi się uda, to jutro wrzucę zdjęcia, Forda już z przyczepą cały zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Wojtek Tul czym malowałeś hak? taki srebrny fajny wyszedł jak sprei to pokaż fotke puszki albo numer, jak farba to też Model 10/10 zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 I C.D.N przyczepa w końcu skończona, jedziemy dalej z fotkami : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Co do naczepy to całkiem fajnie wygląda, widać, że robienie od podstaw nie ma dla ciebie tajemnic, jednak sam zestaw wygląda dziwnie, głównie dlatego, że po co wreckerowi przyczepa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Wojtek Tul czym malowałeś hak? taki srebrny fajny wyszedł jak sprei to pokaż fotke puszki albo numer, jak farba to też Model 10/10 zazdroszcze Proszę tu masz nr. spreja FIAT-620 Firma- Motip. Srebrny oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 (edytowane) wrecker i przyczepa? Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 voseba Jak już to przyczepa :P bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 voseba Jak już to przyczepa :P bez obrazy masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Wojtek do czego słyży ta przyczepa bo chyba nie do przewozu aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ja pozostawie ten temat bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Tornado służy ona do wożenia wozideł budowlanych tak jak jest w nazwie tematu a to czy się to nadaje do tego czy nie pozostawiam Wojtkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 To ja poproszę o fotkę oryginału [1:1] bo takiej jeszcze nigdy nie widziałem. Na razie się wstrzymam z komentarzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Dokładnie. Robota ok, ale wydaje mi się, że nie do wreckerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Nie będę się tłumaczył jak dziecko.Mnie się taki zestaw bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 I o to chodzi najważniejsze żeby Tobie się podobał, my tylko komentujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi