Bartosz Ciesielski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jeep pomału zbilża sie do końca. Od kilku lat po głowie chodzi mi budowa Horcha sanitarki Bazą bedzie leciwy ale dobrze wykonany model od Tamya z 1975 roku Budowa troszke potrwa ze względu na przerabianie modelu i wenę Cytuj
Lipstein Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ale się temat szykuje! Masz konwersję czy budę będziesz rzeźbił z hipsu? 1 Cytuj
pmroczko Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć! Zawsze mi się ten Horch podobał i niedawno sobie takiego skleiłem: Trzeba jednak powiedzieć, że jak się zacznie szukać dokumentacji, to model Tamiyi jest bardzo uproszczony. Np. oryginał miał podłogę z desek a na modelu nawet śladu po tym nie ma. Ciekaw jestem, jak Ci ta przeróbka pójdzie - życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, pmroczko napisał: Cześć! Zawsze mi się ten Horch podobał i niedawno sobie takiego skleiłem: Trzeba jednak powiedzieć, że jak się zacznie szukać dokumentacji, to model Tamiyi jest bardzo uproszczony. Np. oryginał miał podłogę z desek a na modelu nawet śladu po tym nie ma. Ciekaw jestem, jak Ci ta przeróbka pójdzie - życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Własnie ułatwiles mi zadanie Paweł Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Lipstein napisał: Ale się temat szykuje! Masz konwersję czy budę będziesz rzeźbił z hipsu? Żeźba Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Zaczołem od burt bocznych gdzie porobiłem miejsce tylnych drzwi przygotowałem sobie również tylną ścianę oraz podłogę kabiny 1 Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 22 minuty temu Super Moderator Napisano 22 minuty temu Chętnie popatrzę, btw robisz jakieś szkice z wymiarami czy na rympał? Pytam bo jakbyś jakieś bazgroły poczynił z wymiarami chętnie bym jakąś kopię zachował na przyszłość Oglądam Cytuj
bulik58 Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 18 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: Zaczołem od burt bocznych gdzie porobiłem miejsce tylnych drzwi przygotowałem sobie również tylną ścianę oraz podłogę kabiny Horch Ambulance conversion from Dragon kit Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi