Bartosz Ciesielski Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jeep pomału zbilża sie do końca. Od kilku lat po głowie chodzi mi budowa Horcha sanitarki Bazą bedzie leciwy ale dobrze wykonany model od Tamya z 1975 roku Budowa troszke potrwa ze względu na przerabianie modelu i wenę 1 Cytuj
Lipstein Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Ale się temat szykuje! Masz konwersję czy budę będziesz rzeźbił z hipsu? 1 Cytuj
pmroczko Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć! Zawsze mi się ten Horch podobał i niedawno sobie takiego skleiłem: Trzeba jednak powiedzieć, że jak się zacznie szukać dokumentacji, to model Tamiyi jest bardzo uproszczony. Np. oryginał miał podłogę z desek a na modelu nawet śladu po tym nie ma. Ciekaw jestem, jak Ci ta przeróbka pójdzie - życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, pmroczko napisał: Cześć! Zawsze mi się ten Horch podobał i niedawno sobie takiego skleiłem: Trzeba jednak powiedzieć, że jak się zacznie szukać dokumentacji, to model Tamiyi jest bardzo uproszczony. Np. oryginał miał podłogę z desek a na modelu nawet śladu po tym nie ma. Ciekaw jestem, jak Ci ta przeróbka pójdzie - życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Własnie ułatwiles mi zadanie Paweł Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Lipstein napisał: Ale się temat szykuje! Masz konwersję czy budę będziesz rzeźbił z hipsu? Żeźba Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Zaczołem od burt bocznych gdzie porobiłem miejsce tylnych drzwi przygotowałem sobie również tylną ścianę oraz podłogę kabiny 3 Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 1 godzinę temu Super Moderator Napisano 1 godzinę temu Chętnie popatrzę, btw robisz jakieś szkice z wymiarami czy na rympał? Pytam bo jakbyś jakieś bazgroły poczynił z wymiarami chętnie bym jakąś kopię zachował na przyszłość Oglądam Cytuj
bulik58 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, Bartosz Ciesielski napisał: Horch Ambulance conversion from Dragon kit Edytowane 46 minut temu przez bulik58 Cytuj
pmroczko Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Bartosz Ciesielski napisał: Własnie ułatwiles mi zadanie Paweł Tak? To się cieszę! A w jaki sposób? Pozdrawiam! Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 11 minut temu Autor Napisano 11 minut temu Godzinę temu, pmroczko napisał: Tak? To się cieszę! A w jaki sposób? Pozdrawiam! Zastanawiałem sie jaka jest podłoga 1 godzinę temu, Greif napisał: Chętnie popatrzę, btw robisz jakieś szkice z wymiarami czy na rympał? Pytam bo jakbyś jakieś bazgroły poczynił z wymiarami chętnie bym jakąś kopię zachował na przyszłość Oglądam Rysunek po wydrukowaniu jest prawie równy z modelem więc przymierzam i ogarniam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi