Messer Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 raben cieszy mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Hohoho Zajefajnie to wszystko wygląda Wnętrze robi wrażenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Fajnie że wam się podoba, mi nie jakieś takie nijakie wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Messer może prześpij się z ta decyzją, ponieważ to wnętrze odbiega profesjonalizmem od innych (nie mówię od wszystkich!!), a poza tym weź pod uwagę że nieczęstą można spotkać wnętrze modelu w bejcy, a jako że spodobało się wszystkim(chyba) pewnie zapoczątkowałeś nowy trend modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 raben źle wyszło ( źle napisałem) ... nie będę go zmieniał, ale nie jestem usatysfakcjonowany jego wyglądem... Ale i tak niewiele będzie widać po zamontowaniu dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 To mnie uspokoiłeś(szkoda zepsuć taką robotę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 To może się jeszcze przydadzą fotki Vn'ki Hioba ? http://www.katolik.us/ (W temacie : TRUCKS and TRIPS. Moja niekończąca się podróż dookoła USA i inne motoryzacyjne tematy. ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Witam Dzisiaj mała aktualka... Dostałem dzisiaj tylny zderzak, zrobiony z 5mm plexi z wygrawerowanym napisem VOLVO, który przy zapaleniu świateł będzie lekko podświetlony na czerwono Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Zaje***** !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Super sprawa.Podoba mi się!Zamawiałeś czy robiłeś za"flaszkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Mipan robiona u znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Extra rzecz, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Obrabiarka cnc ,potrafi zrobić o wile bardziej skomplikowane rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 TomaszDudek ja nie chciałem zderzaka z kosmosu tylko taką belkę z wygrawerowanym napisem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Dobra ostatnia aktualka na dziś... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Nice :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Messer po raz kolejny mnie pozytywnie zaskoczyłeś, A czy to pod co podłączyłeś diody to są baterie od nokii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 ... kolejny fajny pomysł... PZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 raben dokładnie, dwie baterie od 8210.... ale w Volvo będzie mniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Messer Spoko przecież wiem zderzak jest fajny podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Bardzo poprawi wygląd modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Witam. Po małym przestoju wracam do Volvo Przerobiłem wnętrze. Stare jakoś nie pasowało mi do koncepcji malowanie , która znowu uległa zmianie - volvo będzie niebieskie.... Zeszlifowałem pseudo drewno z deski i na jego miejsce wkleiłem balsę... Podobnie postąpiłem z szafkami, zdobiłem nową kanapę, dojdzie jeszcze stolik na ścianie Foty: Oraz foto jak to wygląda we wnętrzu.... p.s sorry za słabe foto... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 No ładnie to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Witam, Dzisiaj niewielki postęp przed przerwą... Zrobiłem wewnętrzne ściany, tutaj podziękowania dla kolegi flipex_nx że mi o tym przypomniał Szparami się nie przejmuję bo w narożniki pójdą kwadratowe belki z balsy... Sory za zdjęcia... A co do przerwy to relację zawieszam na 2 tygodnie z powodu sesji... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Hmm szpary kilometrowe, ale jak będą przykryte to okej, a co z dachem ? Też będzie obudowany czy goła blaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi